Iets te vieren?

Wij zorgen voor een feest!

Feestelijk

Ben je op zoek naar een locatie voor een familiedag, bruiloftsfeest of jubileum? Kom dan eens langs bij Deltapark Neeltje Jans! Maak vrijblijvend een afspraak, je zult versteld staan van de mogelijkheden. We zorgen dat de dag een feestelijk geheel wordt en dat het aan niets ontbreekt.

Familiedag 

Deltapark is de perfecte locatie voor een familiedag voor jong en oud! Wij bieden een afwisselend programma met uiteenlopende mogelijkheden. Wat denk je van een privé rondleiding door de expositie en met gids naar de stormvloedkering, een kijkje voor de schermen en in de keuken van het Bluereef Aquarium of een exclusieve zeeleeuwenvoorstelling.

Combineer een bezoek aan het park met bijvoorbeeld een heerlijke Zeeuwse streeklunch in restaurant Deltaplaza of geniet van de verschillende buffetten tijdens een diner met uitzicht op de Oosterschelde.

Deltapark Neeltje Jans staat bekend om zijn veelzijdigheid, grote capaciteit en hoge kwaliteit van de horeca gelegenheden. Alle programma’s worden speciaal op maat gemaakt. Of het nu gaat om feest van 50, 500 of 1000 personen. Wij zorgen voor een onvergetelijke dag!

Vul het contactformulier in voor meer informatie

Contactformulier

Bruiloft of jubileumfeest

Ook voor een bruisend bruiloftsfeest of om een jubileum te vieren ben je bij Deltapark aan het juiste adres. Wat dacht je van een oesterproeverij aan boord van de rondvaartboot of een fotosessie met de zeehonden of zeeleeuwen. Een knallend feestje op onze vide met uitzicht op de Oosterschelde. We leggen de rode loper graag voor je uit!

Van receptie tot compleet verzorgde dag, we maken graag een passend voorstel.

Misschien ook interessant:

Feestelijk

Deel Neeltje Jans
met je vrienden!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C