Iets te vieren?

Wij zorgen voor een feest!

Feestelijk

Ben je op zoek naar een locatie voor een familiedag, bruiloftsfeest of jubileum? Kom dan eens langs bij Deltapark Neeltje Jans! Maak vrijblijvend een afspraak, je zult versteld staan van de mogelijkheden. We zorgen dat de dag een feestelijk geheel wordt en dat het aan niets ontbreekt. Wilt u meer informatie, neemt u dan contact op met [email protected] of via 0111 655655.

Familiedag 

Deltapark is de perfecte locatie voor een familiedag voor jong en oud! Wij bieden een afwisselend programma met uiteenlopende mogelijkheden. Wat denk je van een privé rondleiding door de expositie en met gids naar de stormvloedkering, een kijkje achter de schermen van het Bluereef Aquarium of een exclusieve zeeleeuwenvoorstelling.

Combineer een bezoek aan het park met bijvoorbeeld een heerlijke Zeeuwse streeklunch in restaurant Deltaplaza of geniet van de verschillende buffetten tijdens een diner met uitzicht op de Oosterschelde.

Deltapark Neeltje Jans staat bekend om zijn veelzijdigheid, grote capaciteit en hoge kwaliteit van de horeca gelegenheden. Alle programma’s worden speciaal op maat gemaakt. Of het nu gaat om feest van 50, 500 of 1000 personen. Wij zorgen voor een onvergetelijke dag!

Meer info over de mogelijkheden?

Neem contact op via + 31 (0)111 655 655

of vul hier het formulier in

Bruiloft of jubileumfeest

Ook voor een bruisend bruiloftsfeest of om een jubileum te vieren ben je bij Deltapark aan het juiste adres. Wat dacht je van een oesterproeverij aan boord van de rondvaartboot of een fotosessie met de zeehonden of zeeleeuwen. Een knallend feestje op onze vide met uitzicht op de Oosterschelde. We leggen de rode loper graag voor je uit!

Van receptie tot compleet verzorgde dag, we maken graag een passend voorstel.

Misschien ook interessant:

Feestelijk

Deel Neeltje Jans
met je vrienden!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C