Werken bij Deltapark Neeltje Jans

Deltapark Neeltje Jans, grootste dag attractie van Zeeland, waar de focus ligt op educatie en fun over en met water. Stel je voor, je komt elke werkdag je bed uit om bij te dragen aan deze missie en onze bezoekers een onvergetelijke dag uit te bezorgen.

Afbeelding bij Parkmedewerker

Parkmedewerker

Wordt jij enthousiast van het ontvangen van gasten bij de entree? Of zorg je graag voor een leuke en veilige dag van de bezoekers bij de verschillende attracties, zoals de waterglijbaan, orkaanmachine of parktrein? Dan past de functie van park medewerker perfect bij jou!

Afbeelding bij Schoonmaker

Schoonmaker

De tijd vliegt voorbij wanneer je aan het poetsen ben als schoonmaker op ons park. Je werkdag start je in de Deltaplaza. Is het daar spik en span? Dan is er vast nog iets te poetsen in Blue Reef of elders op het terrein.

Afbeelding bij Horecamedewerker

Horecamedewerker

Vind jij het leuk om gasten te voorzien van een lekker gerecht zoals vers gebakken kibbeling of een broodje hamburger? Sta jij graag bij de kassa en sta jij met een grote glimlach onze gasten te woord als ze willen afrekenen? Of vind je het allebei leuk? Dan zoeken wij jou!

Afbeelding bij (Oproep) Schipper/Volmatroos

(Oproep) Schipper/Volmatroos

Afbeelding bij Gids

Gids

Geen enkele rondleiding is hetzelfde. De ene dag begeleid en informeer je een groep middelbare scholieren waar je een andere dag voorlichting geeft aan internationale toeristen.

Afbeelding bij Franstalige Gids

Franstalige Gids

L'agent d'information/guide organise des visites de l'exposition Delta Expo et du barrage anti-tempête, ou donne des conférences dans nos cinémas.

Afbeelding bij Werken bij Deltapark Neeltje Jans na AOW of Pensioen

Werken bij Deltapark Neeltje Jans na AOW of Pensioen

Bij Deltapark Neeltje Jans zijn we op zoek naar actieve 65-plussers die ons ondersteunen tijdens het seizoen 2024, waarbij wij ca. 300.000 bezoekers een leuke en leerzame dag uit bieden.

Afbeelding bij Open sollicitatie

Open sollicitatie

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers, die flexibel inzetbaar zijn (zowel fulltime- als parttime) met een gastgerichte en representatieve instelling.

Afbeelding bij Stageplaats Dierverzorging

Stageplaats Dierverzorging

Heb je altijd al met Oosterschelde en tropische haaien en vissen willen werken? Wil jij meer leren over de verzorging en de training van zeehonden en zeeleeuwen? Vind jij het leuk om jouw kennis van dieren over te brengen op onze bezoekers? Dan zoeken wij jou!

Afbeelding bij Stageplaats Horeca

Stageplaats Horeca

Vind jij het leuk om gasten te voorzien van een lekker gerecht zoals vers gebakken kibbeling of een broodje hamburger? Sta jij graag bij de kassa en sta jij met een grote glimlach onze gasten te woord als ze willen afrekenen? Of vind je het allebei leuk? Dan zoeken wij jou!

Afbeelding bij Stageplaats Marketingcommunicatie & Sales

Stageplaats Marketingcommunicatie & Sales

Vind jij het leuk om contact te hebben met onze klanten? Adviseer en informeer jij ze graag van A tot Z voor een bezoek aan ons park? Heb jij veel communicatieve en creatieve vaardigheden? Dan zoeken wij jou!

Deel Neeltje Jans
met je vrienden!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C