Onbeperkt toegang tot...

de grootste dagattractie van Zeeland

Abonnement

Gewijzigd: 20 juli 2021

Let op: in verband met de richtlijnen van het RIVM zal de capaciteit (maximum aantal bezoekers) van Deltapark Neeltje Jans verlaagd moeten worden. Daarom is het helaas niet mogelijk om nieuwe abonnementen af te sluiten. Wij hopen volgend seizoen (2022) weer abonnementen te kunnen uitgeven, houd deze pagina in de gaten voor eventuele wijzigingen. 

Heb je nog een lopend abonnement? Dan kan je nog gewoon ons park bezoeken. Houd er wel rekening mee dat je vooraf je bezoek moet reserveren, dit doe je door een e-mail te sturen naar: [email protected] of te bellen naar: 0111-655 655.

Kom de hele dag genieten van spetterende attracties en zeedieren of kom gewoon een paar uurtjes afkoelen in de waterspeelplaats, nog een keer van de waterglijbaan roetsjen of maak een rondvaart over de Oosterschelde. Met één van onderstaande abonnementen heb je onbeperkt toegang tot het park en bieden we je veel leuke extra’s en kortingen bij collageparken.

Abonnement v.a. 12 jaar: € 47,- (1 persoon) kind 4 – 11 jaar: € 32,-

Met dit abonnement heb je een jaar lang onbeperkt toegang tot het park voor 1 persoon, deze pas is persoonsgebonden.

Vriendenpas € 114,- (1 + 1 gratis)

Met de vriendenpas heb je samen met een introducé (vrij op naam) recht op een jaar lang onbeperkt toegang tot het park. Je kunt meenemen wie je wilt: of het nu een buitenlandse vriend, je kind of gewoon je partner is. De pas staat op jouw naam en je kunt dus iedere keer iemand anders meenemen als je wilt.

Gezinspas € 158,- (2 volwassen + 2 kinderen tot 12 jr.)

Met de gezinskaart heb je een jaar lang plezier voor het hele gezin. Je hebt onbeperkte entree tot het park. Je ontvangt één pas voor vier personen. De pas is persoonsgebonden. Ook grootouders kunnen gebruik maken van de gezinspas (2 grootouders + 2 kleinkinderen tot 12 jr).

De jaarkaarten zijn alleen verkrijgbaar bij de kassa van het park.

Parkeren

Op vertoon van je jaarkaart ontvang je 50% korting op het parkeertarief. Een parkeermunt met korting kun je kopen bij de kassa van het park.

Profiteer tot wel 50% korting bij andere parken

met een jaarabonnement van Deltapark Neeltje Jans ontvang je hoge kortingen bij verschillende collega parken

kijk hier voor de kortingen

Abonnement

Deel Neeltje Jans
met je vrienden!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C