Veel gestelde vragen

Hier kun je veel gestelde vragen vinden over het park. Kun je nog steeds geen antwoord vinden op je vraag stuur dan een mailtje naar [email protected] of bel naar +31 (0) 111 655 663.

Vragen over het park

Hoeveel kost een entreekaartje?

Je kunt bij Deltapark Neeltje Jans entreekaarten kopen voor verschillende leeftijdscategorieën. Kijk hier voor alle leeftijden en actuele prijzen.

Kan ik een ticket kopen om alleen de stormvloedkering of het aquarium te bezoeken?

Nee, dat kan niet. Je koopt een kaartje voor het hele park. Een bezoek aan de stormvloedkering of het aquarium gebouw is alleen mogelijk wanneer je een geldig entreebewijs hebt.

Moet ik online tickets uitprinten?

Nee dat hoeft niet. Je kunt je tickets ook laten scannen vanaf je smartphone of tablet. Wil je ze liever printen dan scannen we natuurlijk ook gewoon vanaf papier.

Moet ik reserveren voor de rondvaart over de Oosterschelde?

Wanneer je met een klein gezelschap komt hoef je niet te reserveren voor de rondvaart over de Oosterschelde. Wanneer je met een groep groter dan 20 personen komt adviseren we wel om vooraf een reservering te maken.

Mag ik een huisdier in het park mee naar binnen nemen?

In verband met de veiligheid van je eigen huisdier en de dieren op het park is het helaas niet toegestaan om deze mee te nemen in het park. Wij beschikken ook niet over een opvang. In overleg kunnen hulphonden worden toegelaten. Neem hierover contact op via +31 (0) 111 655 663.

Is het park goed rolstoeltoegankelijk?

Het grootste gedeelte van het park is goed toegankelijk met een rolstoel. Er zijn echter een paar locaties waar je niet kunt komen met een rolstoel. Een gedeelte van de stormvloedkering is niet toegankelijk aangezien hier een trap is en geen lift. Tijdens de bouw van de stormvloedkering is geen rekening gehouden met mogelijke bezoekers aan dit gedeelte. Het eerste gedeelte van de stormvloedkering kun je wel gewoon bezoeken hier is een toegang voor rolstoelgebruikers.

Verder is het niet mogelijk om de walvisexpositie te bezoeken in een rolstoel aangezien dit gebouw bestaat uit ongelijke vloerdelen en een verdieping zonder lift. Alle overige locaties en bezienswaardigheden zoals de zeeleeuwenshow, aquariumgebouw en rondvaart zijn goed te bezoeken met een rolstoel. Een aandachtspunt is nog wel de doorgang van de deur op de rondvaartboot. De doorgang van de deur is 78 cm breed.

Kan ik een kluisje huren?

Op het park zijn kluisjes te huur. De kluisjes kun je activeren en betalen met muntgeld. Je kunt de kluisjes vinden in het hoofdgebouw bij de toiletten. Voor meer informatie of muntgeld kun je terecht bij de informatiebalie van het park.

Deel Neeltje Jans
met je vrienden!

Online tickets met korting

Koop nu je online tickets voor seizoen 2020 en profiteer van extra online voordeel via onze website.

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C