Veelgestelde vragen

Hier kun je veelgestelde vragen vinden over het park. Kun je nog steeds geen antwoord vinden op je vraag stuur dan een mailtje naar [email protected]

Tickets en reserveringen

Kan ik mijn ticket omruilen voor een andere dag?

Nee, helaas. Het is niet mogelijk om een ticket om te ruilen voor een andere dag. Kijk bij het bestellen van je tickets of je alles goed hebt ingevuld en de juiste datum hebt geselecteerd.

Kan ik telefonisch, bij de kassa of via e-mail tickets reserveren?

Tickets kunnen via onze website gereserveerd worden. Helaas is het niet mogelijk om tickets telefonisch of via e-mail te reserveren. Bestel je tickets daarom makkelijk en snel op onze website.  Zorg ervoor dat je bij aankomst je tickets duidelijk zichtbaar op je smartphone hebt staan.

Ik heb een kortingsbon. Kan ik deze gebruiken?

Alle bezoekers kopen voorafgaand online hun entreebewijs op datum. Om controle te houden over het aantal bezoekers is het alleen mogelijk om kaarten te kopen via onze website. Helaas is het niet mogelijk kortingsbonnen te verzilveren m.u.v. abonnement houders en medewerkers van Diergaarde Blijdorp en medewerkers van de Efteling. Zij melden zich net als gasten met een e-ticket verkregen via externe partner direct bij de kassa van het park.

Kan ik spontaan naar het park komen en een kaartje aan de kassa kopen?

Dat is beperkt mogelijk. Echter adviseren we alle bezoekers van Deltapark Neeltje Jans om vooraf online hun entreebewijs op datum kopen.

Moet ik online tickets uitprinten?

Het is niet nodig je tickets uit te printen. Zorg ervoor dat de tickets duidelijk zichtbaar op je smartphone staan voordat je naar het park komt zodat we deze snel en veilig kunnen scannen.

Heb ik een ticket nodig voor een kind jonger dan 3 jaar?

Nee, dat is niet nodig. Toegang voor kinderen tot 3 jaar is gratis.

Maatregelen

Heb ik de corona check app nodig om het park te bezoeken?

Momenteel zijn er vanuit de Rijksoverheid geen maatregelen verplicht met betrekking tot de corona check app. Uiteraard staat het u vrij om een mondkapje te dragen. Kijk voor meer informatie op de website van de Rijksoverheid.

Welke maatregelen hebben jullie getroffen?

Om het bezoek voor iedereen veilig en verantwoord te laten verlopen vragen wij je vooral je eigen verantwoordelijkheid te nemen.

  • Blijf bijvoorbeeld thuis wanneer je klachten hebt en was je  handen regelmatig.
Kan ik mijn handen ergens desinfecteren?

Ja dat kan. Bij de ingang van het park, het restaurant “Deltaplaza”, bij alle toiletgebouwen, zijn desinfectiemiddelen beschikbaar om je handen te schoon te maken.

Wordt er extra schoongemaakt?

Zeker! Toiletten worden met grote regelmaat gereinigd en medewerkers reinigen met regelmaat de handcontactpunten op het park.

Kan ik met contant geld betalen?

Ja, dat is mogelijk. Bij voorkeur betaal je contactloos met pin of mobiele telefoon.

Is een mondkapje verplicht?

Het gebruik van mondkapjes is niet meer verplicht. Het staat je uiteraard vrij om wel een mondkapje te dragen.

Wat verwachten we van jou?

Neem de algemene basisregels van het RIVM zo veel mogelijk in acht. Was regelmatig je handen, hoest en nies in de binnenkant van je elleboog, houd voldoende afstand van anderen.

 

Vragen over het park

Mag ik een huisdier in het park mee naar binnen nemen?

Helaas is het niet toegestaan vanwege de aanwezige dieren in het park om uw huisdier mee te nemen in het park.  Als uitzondering hierop zijn hulphonden onder bepaalde voorwaarden welkom. Wanneer u de komst van de hulphond van te voren doorgeeft ([email protected])De hond dient duidelijk herkenbaar te zijn als officiële hulphond.

Kan ik een ticket kopen om alleen de rondvaartboot of het aquarium te bezoeken?

Nee, dat kan niet. Je koopt een kaartje voor het hele park. Een bezoek aan de rondvaartboot of het aquarium gebouw is alleen mogelijk wanneer je een geldig entreebewijs hebt.

Moet ik reserveren voor de rondvaart over de Oosterschelde?

Vooraf reserveren voor de rondvaart is niet mogelijk. Per dag worden er meerdere vaarten aangeboden. Bij binnenkomst wordt u ingeschreven op een van de afvaarttijden. Wanneer er geen afvaart mogelijk is vanwege bijvoorbeeld weersomstandigheden of technisch mankement is restitutie helaas niet mogelijk.

 

 

Is het park goed rolstoeltoegankelijk?

Het grootste gedeelte van het park is goed toegankelijk met een rolstoel. Het is niet mogelijk om de walvisexpositie te bezoeken in een rolstoel aangezien dit gebouw bestaat uit ongelijke vloerdelen en een verdieping zonder lift. Alle overige locaties en bezienswaardigheden zoals de zeeleeuwenvoorstelling, aquariumgebouw en rondvaart zijn goed te bezoeken met een rolstoel. Een aandachtspunt is de doorgang van de deur op de rondvaartboot. De doorgang van de deur is 78 cm breed.

Kan ik de kering in?

In het hoofdgebouw kunt u exposities en films zien over de ramp 1953 en de bouw van de stormvloedkering. Het is niet mogelijk de kering van binnen te bezoeken. Er worden rondleidingen georganiseerd naar de kering waaraan u kunt deelnemen en de kering van dichtbij kunt zien en fotograferen.

Kan ik een kluisje huren?

Op het park zijn kluisjes te huur. De kluisjes kun je alleen activeren en betalen met je pinpas. De kosten voor het huren van een kluisje zijn € 3,- per dag.  Je kunt de kluisjes vinden bij de ingang van het hoofdgebouw Deltaplaza.

Is het restaurant open?

Ja, het restaurant is open vanaf de opening van het park. De (warme)keuken sluit een half uur voorafgaand aan de sluiting van het park.

Veel gestelde vragen

Deel Neeltje Jans
met je vrienden!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C