Openingstijden seizoen 2021-22

Vanaf 1 november is het park open van 11.00-17.00 uur.

Natuurlijk nemen we alle maatregelen die nodig zijn om je een onbezorgd en veilig bezoek aan het park te bezorgen. Daarom is het verplicht een ticket op datum te kopen. Er worden geen entreetickets aan de kassa van het park verkocht. Vanaf 6 november is een coronavaccinatiebewijs verplicht voor bezoekers vanaf 13 jaar. Vanaf 14 jaar is ook een identiteitsbewijs nodig.

Kijk hier voor de beschikbare tickets

De afgelopen tijd heeft Deltapark Neeltje Jans gewerkt aan een protocol met maatregelen die de verspreiding van het coronavirus in het park moeten voorkomen. Natuurlijk doen we ook een beroep ieders eigen verantwoordelijkheid. Neem de algemene basisregels van het RIVM zo veel mogelijk in acht. Was regelmatig je handen, hoest en nies in je elleboog, houd voldoende afstand van anderen en blijf thuis bij klachten.

We begrijpen dat je misschien best nog wel wat vragen hebt over je bezoek. Hieronder staan de meest gestelde vragen.

Kijk hier voor de meestgestelde vragen

Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via [email protected]

Praktische informatie

Openingstijden

Deltapark Neeltje Jans is dagelijks geopend van 11:00 tot 17:00 uur.

Wanneer u na 14:30 uur een bezoek brengt aan Deltapark Neeltje Jans, moet u er rekening mee houden dat sommige activiteiten niet meer mogelijk zijn, zoals een rondvaart of een bezoek aan de Deltawerken.

Kassa

Het is niet mogelijk om kaarten aan de kassa van het park te kopen. Alleen online tickets op datum worden geaccepteerd.

Mindervalide

Deltapark Neeltje Jans is goed rolstoeltoegankelijk. Er zijn echter enkele attracties die je niet kunt bezoeken met je rolstoel. De stormvloedkering is slechts gedeeltelijk te bezoeken. De waterglijbaan, waterspeelplaats en expo “Walviswereld” zijn niet rolstoeltoegankelijk.

Huisdieren

In verband met de veiligheid van onze zeehonden en zeeleeuwen, zijn huisdieren helaas niet toegestaan in het park. Er is geen opvang aanwezig.
In overleg en op vertoon van een certificaat mogen hulphonden het park betreden.

Rondvaartboot

Let op: in verband met gepland onderhoud geen rondvaart op 31 oktober en 1 t/m 7 november 2021 (geen restitutie mogelijk).

Parkeren

Het parkeren is inbegrepen bij het All-In ticket.

Ook handig:

Openingstijden & info

Deel Neeltje Jans
met je vrienden!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C