Openingstijden seizoen 2023

Tot en met 8 januari 2023 zijn we dagelijks open van 11.00-16.00 uur. Daarna sluit het park tot 18 februari 2023. Vanaf 1 april 2023 is het park dagelijks geopend van 10.00-17.00 uur. Voor de actuele winter openingsdagen in februari en maart: raadpleegt u de kalender.

Het is verplicht een om een ticket op datum te kopen.

Kijk hier voor de beschikbare tickets

We begrijpen dat je misschien nog wel wat vragen hebt over je bezoek. Hieronder staan de meest gestelde vragen.

Kijk hier voor de meestgestelde vragen

Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via [email protected]

Praktische informatie

Openingstijden

Deltapark Neeltje Jans is t/m 6 november dagelijks open van 10:00 tot 17:00 uur. Vanaf 7 november is het park in de weekenden en vakanties geopend van 11:00 – 16:00. Voor de actuele winter openingsdagen raadpleeg de kalender. Vanaf 1 april is het park weer dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Wanneer u later op de dag een bezoek brengt aan Deltapark Neeltje Jans, moet u er rekening mee houden dat sommige activiteiten niet meer mogelijk zijn, zoals bijvoorbeeld de rondvaart door het NP Oosterschelde.

Kassa

De kassa is tot een uur voor sluitingstijd geopend.  Online tickets op datum worden geaccepteerd.

Mindervalide

Deltapark Neeltje Jans is goed rolstoeltoegankelijk. Er zijn echter enkele attracties die je niet kunt bezoeken met je rolstoel. De waterglijbaan, waterspeelplaats en expo “Walviswereld” zijn niet rolstoeltoegankelijk.

Huisdieren

In verband met de veiligheid van onze zeehonden en zeeleeuwen, zijn honden helaas niet toegestaan in het park. Er is geen opvang aanwezig.
In overleg en op vertoon van een certificaat mogen hulphonden het park betreden.

Rondvaartboot

De rondvaart door het Nationaal Park de Oosterschelde is inbegrepen in het All-In ticket. Wanneer er geen afvaart mogelijk is vanwege bijvoorbeeld weersomstandigheden of technisch mankement is restitutie helaas niet mogelijk.

Parkeren

Het parkeren is inbegrepen bij het All-In ticket.

Ook handig:

Openingstijden & info

Deel Neeltje Jans
met je vrienden!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C