Openingstijden seizoen 2019/2020

Het park is t/m zondag 3 november dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Vanaf 4 november gaat het winterseizoen van start. In de kalender hieronder zie je de openingsdagen t/m 31 maart 2020. Vanaf 1 april 2020 is het park weer dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Aangepaste entreeprijzen

In de winterperiode zijn de weersgevoelige attracties gesloten. Dit zijn alle onderdelen van het waterpark en de Orkaanmachine. Daarom hebben we onze tarieven aangepast en bieden we je speciale wintertickets.

Wil je met een groep buiten de openingsdagen een bezoek brengen? Neem dan contact op met de afdeling sales via 0111 655663 of mail naar [email protected]

Praktische informatie

Kassa

De kassa is tot één uur voor sluitingstijd van het park geopend. Wij accepteren, naast contant geld, ook je PIN-pas, VISA-card of Mastercard.

Mindervalide

Deltapark Neeltje Jans is goed rolstoeltoegankelijk. Er zijn echter enkele attracties die je niet kunt bezoeken met je rolstoel. De stormvloedkering is slechts gedeeltelijk te bezoeken. De waterglijbaan, waterspeelplaats en expo “Walviswereld” zijn niet rolstoeltoegankelijk. Je ontvangt een korting van € 2,- p.p.(inclusief begeleiding).

Huisdieren

In verband met de veiligheid van onze zeehonden en zeeleeuwen, zijn huisdieren helaas niet toegestaan in het park. Er is geen opvang aanwezig.
In overleg en op vertoon van een certificaat mogen hulphonden het park betreden.

Parkeren

Een dagkaart kost € 7,50 per auto. Kom je als groep met een touringcar dan is parkeren gratis en krijgt de chauffeur gratis toegang.

Kijk hier voor de meest gestelde vragen

Ook handig:

Deel Neeltje Jans
met je vrienden!

Online tickets met korting

Koop nu je online tickets voor seizoen 2020 en profiteer van extra online voordeel via onze website.

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C