Do you have something to celebrate?

We can arrange a party!

Festive

Are you looking for a location for a family day, wedding party or anniversary? Then come and visit Delta Park Neeltje Jans! Make an appointment without obligation and be amazed by the possibilities. We will ensure a fully organised, festive day and that nothing is found lacking.

Familiedag 

Deltapark is de perfecte locatie voor een familiedag voor jong en oud? Wij bieden een afwisselend programma met uiteenlopende mogelijkheden. Wat denk je van een privé rondleiding door het binnenste van de stormvloedkering, een kijkje achter de schermen van het Bluereef Aquarium of een exclusieve zeeleeuwenshow.

Combineer een bezoek aan het park met bijvoorbeeld een heerlijke Zeeuwse steeklunch in restaurant Deltaplaza of geniet van de verschillende buffetten tijdens een diner met uitzicht op de Oosterschelde.

Deltapark Neeltje Jans staat bekend om zijn veelzijdigheid, grote capaciteit en hoge kwaliteit van de horeca gelegenheden. Alle programma’s worden speciaal op maat gemaakt. Of het nu gaat om feest van 50, 500 of 1000 personen. Wij zorgen voor een onvergetelijke dag!

Share Neeltje Jans
with your friends!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
On this moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C