Sie haben etwas zu Feiern?

Wir kümmern uns um Ihr Fest!

Festlich

Sind Sie auf der Suche nach einer Veranstaltungsstätte für einen Familientag, eine Hochzeit oder ein Jubiläum? Wir empfangen Sie gerne im Deltapark Neeltje Jans! Vereinbaren Sie mit uns einen unverbindlichen Beratungstermin, Sie werden von den Möglichkeiten begeistert sein. Wir werden Ihnen ein unvergessliches Fest organisieren dem es an nichts fehlen wird.

Familiedag 

Deltapark is de perfecte locatie voor een familiedag voor jong en oud? Wij bieden een afwisselend programma met uiteenlopende mogelijkheden. Wat denk je van een privé rondleiding door het binnenste van de stormvloedkering, een kijkje achter de schermen van het Bluereef Aquarium of een exclusieve zeeleeuwenshow.

Combineer een bezoek aan het park met bijvoorbeeld een heerlijke Zeeuwse steeklunch in restaurant Deltaplaza of geniet van de verschillende buffetten tijdens een diner met uitzicht op de Oosterschelde.

Deltapark Neeltje Jans staat bekend om zijn veelzijdigheid, grote capaciteit en hoge kwaliteit van de horeca gelegenheden. Alle programma’s worden speciaal op maat gemaakt. Of het nu gaat om feest van 50, 500 of 1000 personen. Wij zorgen voor een onvergetelijke dag!

Festlich

Teilen Sie Neeltje Jans
mit Ihren Freunden!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Jetzt: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C