Ook een onvergetelijke dag?

Deltapark Neeltje Jans zorgt er voor!

Groepsarrangementen

Ben je voor een bedrijfsuitje, vereniging, club of voor een familiedag opzoek naar een inspirerende en afwisselende uitstap? Boek dan één van onze Groepsarrangementen! Wij bieden uiteenlopende mogelijkheden. Of het nu gaat om een kort bezoek of een compleet verzorgde dag, we helpen je graag om er een onvergetelijke dag van te maken.

Winterseizoen openingsdagen

November – Zaterdag & Zondag

Kerstvakantie – 23 dec t/m 7 jan

Februari – Vanaf 9 februari Zaterdag & Zondag

Maart – Woensdag, Zaterdag & Zondag

April – Start Zomerseizoen 7 dagen geopend

 

Aanvraagformulier Groepsarrangement

 

 

Groepsarrangementen

Ervaar de Deltawerken

Heb je als groep maar kort de tijd? Dan is dit arrangement de oplossing.

Onze begeleider verzorgt een introductie over de Stormvloedkering en laat je een boeiende film over de bouw van de Deltawerken zien. Daarna kun je alles met eigen ogen bekijken tijdens een exclusieve rondleiding door de expositie en vervolgens naar de Stormvloedkering. Je ontvangt de kleurenbrochure ‘De Deltawerken/ of de kleurenbrochure Delta Experience ’ als naslagwerk en aandenken aan dit bijzondere bezoek aan Neeltje Jans. En dit alles in krap 2 uur! Je kunt eventueel de introductie vervangen voor een bezoek aan de Delta Experience.

Prijs: v.a. 15 personen € 27,50- p.p. (prijswijzigingen voorbehouden)

Wijzigingen in een reeds gereserveerde rondleiding kunnen gevolgen hebben voor de indeling van dit arrangement.

Beleef Neeltje Jans

Op zoek naar een leuke, compleet verzorgde dag Deltapark Neeltje Jans? Met dit arrangement ontbreekt het je aan niets.

Na ontvangst met koffie en een lekkere punt appeltaart of Zeeuwse bolus, zie je de film over de bouw van de Stormvloedkering en maak je kennis met de gids. Tijdens de rondleiding door de expositie gaat u vervolgens met uw gids naar de stormvloedkering. Hier kunt u de Oosterschelde kering van dichtbij bekijken en geeft de gids uitleg over dit achtste wereldwonder. Rond de middag serveren wij de lunch Deltapark. Na de maaltijd kun je alle overige attracties en bezienswaardigheden op eigen gelegenheid bezoeken. Dit arrangement is inclusief de rondvaart met de Ms Christiaan B door het Nationaal Park Oosterschelde.

Prijs: v.a. 15 personen € 47,50 p.p. (prijswijzigingen voorbehouden).

Wijzigingen in een reeds gereserveerde rondleiding kunnen gevolgen hebben voor de indeling van dit arrangement.

 

Ontdek en proef het zwarte goud uit Zeeland

Een complete dag uit in combinatie met een bezoek aan de mossel- en oestercultuur in Yerseke met een wandeling naar de haven en de oesterputten.

Je wordt ontvangen bij Deltapark met een kopje koffie en een heerlijke Zeeuwse bolus of lekkere punt appeltaart. Vervolgens kun je de exposities en de Delta Experience op eigen gelegenheid bezoeken. Daarna kun je alles met je eigen ogen bekijken tijdens een exclusieve rondleiding door de expositie en vervolgens gaat u onder leiding van een deskundige gids richting de stormvloedkering. Rond het middaguur serveren we gekookte Zeeuwse mosselen met frietjes en salade. Hierbij serveren wij een passend glas wijn of bier. Na de maaltijd kun je het programma vervolgen en eventueel nog een rondvaart maken door Nationaal Park Oosterschelde. Aansluitend vertrek je naar Yerseke waar je door een gids wordt ontvangen voor een bezoek aan het hart van de oester- en mosselcultuur. Hier eindigt tevens het programma.

Prijs: v.a. 20 personen € 63,75 p.p. (prijswijzigingen voorbehouden).

Reserveren

Voor alle arrangementen geldt het min. aantal deelnemers vermeld bij het arrangement.  Wij adviseren u tijdig te reserveren. Reserveren kan via het aanvraagformulier op de website. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen 5 werkdagen in behandeling te nemen en wij sturen u een offerte toe. U ondertekent een kopie van de offerte en stuurt deze, per mail, aan ons retour ter bevestiging van uw komst. Toegang tot de stormvloedkering is vanwege veiligheidsmaatregelen niet toegestaan. U kunt de stormvloedkering van zeer nabij bezichtigen tijdens de rondleiding.  Wijzigingen in een reeds gereserveerde rondleiding of bezoek op eigen gelegenheid kunnen gevolgen hebben voor de dagindeling.
 

Prijzen

  • Een voorwaarde voor de scherpe prijsstelling is een minimaal aantal deelnemers vermeld bij het arrangement. Voor kleinere groepen kunnen wij uiteraard wel een arrangementsvoorstel op maat maken. Informeer naar de mogelijkheden middels ons contactformulier op de website.
  • Entree en maaltijd voor de buschauffeur zijn gratis. Gelieve aan te geven of de buschauffeur hier gebruik van wilt maken.
  • Kinderen 3-11 jaar krijgen €5,00 korting op bovenstaande arrangementen

 

Betaling geschiedt aan de kassa van Deltapark Neeltje Jans. Uitsluitend na voorgaand overleg sturen wij u een factuur. Voordat u de reservering terugstuurt controleert u of het opgegeven adres ook het factuuradres is.

Zaken als kostenplaatsnummers e.d. dienen vooraf duidelijk aan ons opgegeven te worden. Op al onze diensten en leveringen zijn van toepassing; de Uniforme Voorwaarden Horeca en algemene voorwaarden WLNJ / DPNJ.

 

Ook interessant:

Groepsarrangementen

Deel Neeltje Jans
met je vrienden!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C