Eten & drinken

Tijdens je bezoek aan Deltapark Neeltje Jans wil je natuurlijk lekker wat eten en drinken of een verfrissend ijsje halen en even uitrusten op het terras met uitzicht op de Oosterschelde. In het park zijn verschillende horecagelegenheden te vinden met elk een ander aanbod. Van een pannetje vers gekookte Zeeuwse mosselen of een vers gebakken pizza tot een heerlijk panini of een rijk belegd broodje met zalm.

Restaurant Deltaplaza

In het het hoofdgebouw van Deltapark Neeltje Jans bevindt zich het restaurant Deltaplaza. Dit restaurant is verdeeld in verschillende gedeeltes. Zo is er een vide met prachtig uitzicht op de Oosterschelde maar kun je ook plaatsnemen in één van de zitjes om even lekker rustig te lunchen.

In dit self-service restaurant heb je een grote keuze uit verschillende warme en koude gerechten. Denk bijvoorbeeld aan; een op de plaat, door de Chef gebakken burger, een verse pizza uit de oven, echte Zeeuwse mosselen, heerlijk belegde broodjes of gewoon een bord kibbeling met frites.

In dit restaurant serveren we heerlijke verse streekproducten en helpen we je graag wanneer je speciale (dieet) wensen hebt.

Snackcorner

Hier kun je gewoon even lekker smullen van een frietje met snack of een verfrissende Slush Puppy. Het terras van de snackcorner ligt direct aan het waterpark, terwijl de kinderen roetsjen van de waterglijbaan of zich vermaken in de waterspeelplaats kun je hier ook genieten van een lekker koud drankje.

Coffeecorner Seasight

Panini’s, poffertjes, lekkere sandwiches, je kunt het hier allemaal krijgen. Deze coffeecorner ligt zoals de naam doet vermoeden met uitzicht op Zee! Of eigenlijk op de Oosterschelde. Hoe dan ook, je hebt in ieder geval prachtig uitzicht en lekker eten!

Coffeecorner rondvaartboot

Krijg je tijdens de rondvaart over de Oosterschelde trek in bijvoorbeeld een lekker kopje koffie met verse appeltaart? Geen probleem! In de coffeecorner op de rondvaartboot kun je uiteenlopende lekkere dingen bestellen.

Deel Neeltje Jans
met je vrienden!

Online tickets met korting

Koop nu je online tickets voor seizoen 2020 en profiteer van extra online voordeel via onze website.

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C