Roofvogelshow

Roofvogelshows bij Deltapark Neeltje Jans

‘Pas maar op’ De roofvogels vliegen soms rakelings over je hoofd. Misschien word jij wel uitgekozen om mee te doen in deze meest spectaculaire roofvogelshow van Zeeland!

Deze spectaculaire show met 12 verschillende roofvogels variërend van een kerkuil die geruisloos over u heen vliegt tot een Oehoe met een spanwijdte van 1.50 meter. De woestijnbuizerd die iets uit de lucht vangt, de kapgier die tussen het publiek naar eten zoekt, de caracara die er altijd een feestje van maakt, bukken voor de arend die over u heen komt vliegen, een valk die met een snelheid van 100 km/u op de loer stoept en natuurlijk nog veel meer.

Na afloop is er de mogelijkheid om de vogels nog eens van dichtbij te bewonderen en er zelfs met één op de foto te gaan.

Data roofvogelshows:

15 juli t/m 27 augustus dagelijks meerdere shows.

Arrangementen dichterbij roofvogels;

Heeft u altijd al eens oog in oog willen staan met roofvogels en uilen. En is het uw grote droom om er ooit één op hand te laten landen.

Dit kan bij Deltapark Neeltje Jans.

Inhoud arrangement:

Onder professionele begeleiding gaat u met een groep van maximaal 8 personen zelf verschillende vogels op uw hand laten landen. De verschillende soorten zijn onder andere een buizerd, een gier en een uil. Dit Vip arrangement duurt ongeveer 20 a 30 minuten en bestaat uit een korte uitleg, handschoen passen, voorstellen aan de vogels, zelf met de vogels vliegen en het maken van een foto.  Deze foto van uw ontmoeting met één van de roofvogels kunt u na afloop afhalen bij onze fotoservice (bij de prijs inbegrepen).

Kosten:

Volwassenen en kinderen vanaf 5 jaar: € 35,- p.p.

Voorwaarden:

Kinderen vanaf 5 jaar (min. 1.20 meter ) t/m 8 jaar onder begeleiding van een betalende deelnemende volwassene.

Het programma is exclusief entree tot het park.

Bel voor meer informatie en reserveringen met 0111 655 663.