Vergaderen met uitzicht op de Stormvloedkering

Relatiebeheer aan de Zeeuwse kust

Zalen & locaties

Theaterzalen

Voor uw symposium, kick-off meeting of training bieden we drie zalen. Alle zalen zijn modern ingericht en lenen zich daardoor voor allerlei zakelijke bijeenkomsten. De stoelen zijn opgesteld in theatervorm en geschikt voor respectievelijk 220, 134 en 92 personen. De ruimtes zijn standaard uitgerust met een beamer, dvd-speler, pc, audioapparatuur met vaste microfoon en een groot filmscherm. Wenst u overige audiovisuele middelen of technische ondersteuning dan kunnen we deze vanzelfsprekend voor u verzorgen.

Deltazicht

Deltazicht is een plateau in het hoofdgebouw DeltaPlaza en biedt u een onbetaalbaar uitzicht over de Oosterschelde en de Stormvloedkering. Vergaderen is nog nooit zo inspirerend geweest!

Deze locatie kan op verschillende manier worden ingericht zodat u deze unieke plek voor meerdere doeleinden kunt gebruiken. U kunt deze ruimte gebruiken om even lekker te ontspannen na een intensieve vergadering maar ook een seminar of training kan hier prima worden gehouden. Ook voor een heerlijk diner of een spetterend feest zit u hier goed.

Deltazicht kan 160 zitplaatsen bevatten en is in alle mogelijke opstellingen in te richten. Deltazicht en Brasserie Nautilus zijn ook te combineren, zodat er plaats is voor meer dan 600 gasten.

Brasserie Nautilus

Deltapark Neeltje Jans beschikt over een prachtige brasserie met meer dan 250 zitplaatsen. Een stijlvol zakendiner, ongedwongen lunchen, een personeelsfeest met dj of band. Of gewoon even gezellig borrelen met collega’s?  Op deze locatie kan het allemaal! En natuurlijk bieden wij een uitstekende culinaire verzorging op maat!

Vul het contactformulier in voor meer informatie

Contactformulier

Zalen & locaties

Deel Neeltje Jans
met je vrienden!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C