Zaken doen aan zee?

Het kan bij Deltapark Neeltje Jans!

Zakelijk

U bent opzoek naar de beste zakelijke locatie in Zeeland?

Deltapark Neeltje Jans biedt voor alle zakelijke events een passende accommodatie. Of het nu gaat om bijvoorbeeld een sales meeting, productpresentatie of bedrijfsfeest. Het is geen probleem bij Deltapark. Maar ook een (meerdaags) congres, beurs of training behoort tot de mogelijkheden. Voor elk scenario bieden wij een inspirerende omgeving waarbij de combinatie van inspanning en ontspanning onze unieke kracht is.

Alle zakelijke arrangementen worden op maat gemaakt. Wij bieden verschillende ruimtes elk met eigen karakter, grootte en vormgeving. Op deze manier kan een passende ruimte gekozen worden bij de aard van het evenement en uw persoonlijke wensen.

Kijk hier voor de verschillende zalen en overige ruimtes.

Alle bijeenkomsten kunnen worden uitgebreid met bijvoorbeeld een rondleiding naar de stormvloedkering met deskundige gids, natuurwandeling, pijler klimmen of een rondvaart door nationaal park Oosterschelde. Wij helpen u graag met de invulling van uw programma. Gewenst nemen wij de gehele organisatie voor u uit handen.

De Zeeuwse gastvrijheid, de internationale uitstraling, de uitstekende (parkeer) faciliteiten dragen zeker bij aan het succes van uw evenement. Gelegen op slechts een uur van de Randstad, Breda en Antwerpen.

Vul het contactformulier in voor meer informatie

Contactformulier

Zakelijk/Events

Deel Neeltje Jans
met je vrienden!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C