Zeeleeuwenpresentatie

In de verte hoor je het gebrul van de Californische zeeleeuwen. De stoere mannen kunnen niet wachten om jullie te ontmoeten. Tijdens de educatieve presentatie krijg je uitleg over deze elegante dieren, zo kom je meer te weten over het gedrag van zeeleeuwen, wat ze eten, hoe lang ze hun adem kunnen inhouden en nog veel meer. Zeeleeuwen zijn niet alleen behendig in het water maar ook op het land, dat komt door hun grote, sterke voorvinnen.

De zeeleeuwen presentaties zijn meerdere keren per dag te zien. Bij aankomst op het park krijg je een plattegrond waar de tijden op staan.

 

Klik hier voor meer informatie over zeeleeuwen

 

Zeehondenpresentatie

In de Oosterschelde en Noordzee kun je zeehonden in het wild tegenkomen. Soms zie je ze vanaf het park voor de stormvloedkering wachten tot er een lekker hapje voorbij komt zwemmen. Bij Deltapark Neeltje Jans leer je alles over deze prachtige dieren tijdens de educatieve presentatie.

Tijdens de presentatie laten de dierverzorgers samen met de zeehonden verschillende onderwerpen aanbod komen, zoals natuurlijk gedrag, voeding en hoge sprongen. Deze sprongen maken de zeehonden in de natuur om aan hun vijand te ontsnappen. Dit en veel meer interessante weetjes hoor je tijdens deze leerzame voorstelling.

De tijden van de presentaties vind je op de parkplattegrond die je ontvangt bij de ingang van het park.

Klik hier voor informatie over de gewone zeehond

Ook leuk:

Presentaties

Deel Neeltje Jans
met je vrienden!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C