Zeeleeuwenshow

In de verte hoor je het gebrul van de sterren van deze show. De zeeleeuwen kunnen niet wachten om je hun kunsten te laten zien. Tijdens deze educatieve show krijg je uitleg over deze elegante dieren, zo kom je meer te weten over het gedrag van zeeleeuwen, wat ze eten hoe lang ze hun adem kunnen inhouden en nog veel meer. En natuurlijk laten ze zien wat voor acrobatische sprongen ze kunnen maken. Zeeleeuwen zijn niet alleen behendig in het water maar ook op het land, misschien komt de trainer samen met één van de zeeleeuwen langs en mag je een visje voeren.

De zeeleeuwenshows zijn meerdere keren per dag te zien. Bij aankomst op het park krijg je een plattegrond waar deze tijden op staan.

Zeehondenpresentatie

In de Oosterschelde en Noordzee kun je zeehonden in het wild tegenkomen. Soms zie je ze vanaf het park voor de stormvloedkering wachten tot er een lekker hapje voorbij komt zwemmen. Bij Deltapark Neeltje Jans kun je alles over deze prachtige dieren leren tijdens de educatieve presentatie. In het zeehondenverblijf van Deltapark leven 3 gewone zeehonden.

Tijdens de presentatie laten de dierverzorgers samen met de zeehonden verschillende onderwerpen aanbod komen zoals natuurlijk gedrag, voeding maar ook maken zeehonden prachtige sprongen. Deze sprongen maken de zeehonden in de natuur om aan hun vijand te ontsnappen. Dit en veel meer interessante weetjes hoor je tijdens deze leerzame presentatie.

De tijden van de presentatie kun je vinden op de parkplattegrond die je ontvangt bij de kassa van het park.

Ook leuk:

Deel Neeltje Jans
met je vrienden!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C