Zeeleeuwenvoorstelling

In de verte hoor je het gebrul van de Californische zeeleeuwen. De stoere mannen kunnen niet wachten om jullie te ontmoeten. Tijdens de educatieve voorstelling krijg je uitleg over deze elegante dieren, zo kom je meer te weten over het gedrag van zeeleeuwen, wat ze eten, hoe lang ze hun adem kunnen inhouden en nog veel meer. En natuurlijk laten ze ook zien hoe hoog ze kunnen springen. Zeeleeuwen zijn niet alleen behendig in het water maar ook op het land, dat komt door hun grote, sterke voorvinnen.

De zeeleeuwenvoorstelling is meerdere keren per dag te zien. Bij aankomst op het park krijg je een plattegrond waar de tijden op staan.

Zeehondenvoorstelling

In de Oosterschelde en Noordzee kun je zeehonden in het wild tegenkomen. Soms zie je ze vanaf het park voor de stormvloedkering wachten tot er een lekker hapje voorbij komt zwemmen. Bij Deltapark Neeltje Jans leer je alles over deze prachtige dieren tijdens de educatieve voorstelling. Je maakt kennis met onze 3 gewone zeehonden: Rob, Bobbie en Jens.

Tijdens de voorstelling laten de dierverzorgers samen met de zeehonden verschillende onderwerpen aanbod komen, zoals natuurlijk gedrag, voeding maar ook maken zeehonden prachtige sprongen. Deze sprongen maken de zeehonden in de natuur om aan hun vijand te ontsnappen. Dit en veel meer interessante weetjes hoor je tijdens deze leerzame voorstelling.

De tijden van de voorstelling vind je op de parkplattegrond die je ontvangt bij de ingang van het park.

Ook leuk:

Voorstellingen

Deel Neeltje Jans
met je vrienden!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C