Op avontuur met de Zeehonden Safari!

Klik hier voor tickets

Het Nationaal Park Oosterschelde is het grootste Nationaal Park van Nederland! Zowel op, langs en onder water is er van alles te beleven voor jong en oud.

Bij Deltapark Neeltje Jans krijg je de unieke mogelijkheid om deze prachtige plek vanaf het water te bekijken tijdens de Zeehonden Safari. Vanaf het schip de Christiaan B ga je op zoek naar het grootste waterzoogdier van Nederland, de zeehond. Maar natuurlijk gaan we ook op zoek naar de kleinste walvisachtige, de bruinvis! En wat te denken van de vele vogelsoorten die hun eten zoeken langs de oevers en zandplaten.

 

Tijdens deze 2 uur durende Safari vaar je onder begeleiding van een (natuur) gids naar de zandbanken waar de zeehonden bij mooi weer en laag water liggen te zonnen. De (natuur) gids vertelt je tijdens de tocht alles over het leven op, in en om het Nationaal Park Oosterschelde en de bouw van de Oosterscheldekering.

Gedurende de vaart is er aan boord de mogelijkheid om te genieten van het uitzicht onder het genot van een drankje en hapje die je kan bestellen aan de bar.

Ook zijn er meerdere verrekijkers aan boord zodat u het water kunt afstruinen naar alles wat leeft in de Oosterschelde. Deze zijn niet vooraf te reserveren. Je kunt wanneer je zelf een verrekijker hebt deze natuurlijk meenemen.

Programma Zeehonden Safari

Programma Safari:

Voorbeeld tijd* van de Zeehonden Safari:

  • 10:00 uur: Aankomst bij Deltapark Neeltje Jans.
  • 10:15 uur: Ontvangst op het schip de Christiaan B
  • 10:30 uur: Start Safari
  • 12:30 uur: Terugkomst
  • 12.30 – 17.00 Bezoek aan het park

Boek snel je plek en vaar mee met deze unieke Zeehonden Safari!

Klik hier voor tickets

*tijden zijn onder voorbehoud.

Goed om te weten!

 

  • Het schip is rolstoeltoegankelijk (maximale doorgang 78 cm.)
  • Er zijn meerdere toiletten en verschoonfaciliteiten.
  • Kinderwagens en buggy’s kunnen worden meegenomen aan boord.

Zeehonden Safari

Deel Neeltje Jans
met je vrienden!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C