Kinderfeestje

Het leukste kinderfeestje van Zeeland!

Nieuw! Kinderfeestje ‘Feest bij de Zeeleeuwen’ 

Op zoek naar een uniek kinderfeestje? Onze zeeleeuwen zorgen voor een onvergetelijke dag voor de jarige en zijn vriendjes tijdens het bijzondere kinderfeestje ‘Feest bij de Zeeleeuwen.

Tijdens een privé-sessie in het zeeleeuwenbassin wordt de jarige verrast met een echte verjaardagszoen van een zeeleeuw. Ontdekt de jarige of hij/zij een goede zeeleeuwentrainer is en mogen alle kinderen een visje geven en vragen stellen aan de trainers. Als herinnering van deze spetterende dag wordt er ook nog een groepsfoto met de zeeleeuw gemaakt.

Inclusief toegang tot alle attracties van het park en een kindermenu met frites, snack, limonade en een ijsje. Klik hier voor meer informatie.

Kinderfeestje “Zoenen met Zeehonden”  € 18,95 p.p.

Een uniek kinderfeestje met echte zeehonden?

Dat kan bij Deltapark Neeltje Jans!

Bekijk de zeehonden van dichtbij en leer alles over deze prachtige dieren.

 

Programma:

Vanaf 13.00 uur bent u welkom voor een vrij bezoek aan de attracties. Om 15:00 uur wordt de groep ontvangen bij Max de Mammoet in het Deltaplaza van Deltapark Neeltje Jans. Aansluitend wordt er een zeehondenles gegeven van……..lees meer

 

Kinderfeestje “Naar de Haaien” € 18,95 p.p.

Een spannend kinderfeestje met echte haaien?

Beleef het bij Deltapark Neeltje Jans!

Ontmoet de Tropische haaien in het Bluereef Aquarium Zeeland.

 

Programma:

Vanaf 13.00 uur bent u welkom voor een vrij bezoek aan de attracties. Om 14:15 uur wordt de groep ontvangen bij het Bluereef Aquarium. Na de presentatie ……. lees meer

 

Kinderfeestje “Deltapark” € 16,95 p.p.

Ontmoet de dieren van Deltapark Neeltje Jans. Sta oog in oog met echte haaien, ga op de foto met een zeeleeuw en bezoek de zeehonden tijdens de shows en voederingen.

Maar er is nog veel meer!

Ervaar een storm in de orkaanmachine en ga van de 60 meter lange waterglijbaan. Bruinvissen spotten kan…….. lees meer

 

Kinderfeestje “Feest bij de Zeeleeuwen” € 22,50 p.p.

Op zoek naar een origineel kinderfeestje in Zeeland? Onze zeeleeuwen zorgen voor een onvergetelijke dag voor de jarige en zijn vriendjes tijdens een onze unieke kinderfeestje ‘Feest bij de Zeeleeuwen’.

Jullie zijn vanaf 13.00 uur van harte welkom in het park. Samen met je vriendjes geniet je alvast van alle leuke attracties in het park. Om 15.00 uur sluiten we het hek van het zeeleeuwenbassin voor publiek en krijgen jullie een privé-sessie bij de zeeleeuwen. Een van onze zeeleeuwen verrast de jarige met een echte verjaardagszoen. lees meer