Het meest spannende kinderfeestje

van Zeeland!

Kinderfeestje “Naar de haaien”

Met dit spannende kinderfeestje ga je echt naar de haaien! In het Bluereef Aquarium kom je verschillende soorten haaien tegen. Haaien die leven in de Oosterschelde en Noordzee maar ook tropische haaien. Durf jij de haaien een haring te voeren? Ja?! Reserveer dan snel het stoerste kinderfeestje van Zeeland.

Programma

Tussen 12:00 en 13:00 uur gaan de deuren van Deltapark voor je open en kan deze spetterende dag beginnen. Je kunt ervoor kiezen om eerst lekker te gaan eten en bijvoorbeeld je cadeaus uit te pakken. Maar je kunt natuurlijk ook meteen het park in gaan en genieten van alle attracties en voorstellingen. Eten doe je dan gewoon aan het eind van de dag. Om ca. 14:00 uur staan de dierverzorgers van het Bluereef Aquarium wel al op je te wachten om je een onvergelijkelijke middag te geven. Je gaat namelijk de haaien voeren!

Tijdens het programma in het Bluereef Aquarium krijg je een rondleiding achter de schermen en krijg je uitleg over bijvoorbeeld de kraamkamer. Hier kun je zien hoe de jongen haaien en roggen worden grootgebracht. Ook laten de dierverzorgers zien waar de nieuwe, zieke of gewonden dieren worden opgevangen. Dit gebeurt in de quarantaine. Bij de aaibak mogen alle kinderen de haaien en roggen voeren. In deze aaibak leven ongevaarlijke haaien en roggen die voorkomen in de Noordzee en Oosterschelde. Als deze haaien en roggen genoeg hebben gegeten krijgt de groep een kijkje boven het grootste aquarium. In dit aquarium met meer dan 300.000 liter tropisch zoutwater leven verschillende soorten tropische haaien. Tijdens dit unieke bezoek boven het aquarium zie je de haaien van wel heel dicht bij! De jarige mag, wanneer je dat durft, zelfs een haring te voeren!

Veiligheid

Natuurlijk gebeurt dit alles in een veilige omgeving en onder leiding van één van onze ervaren dierverzorgers. Heb je vragen over haaien of roggen? dan is dit je moment. De dierverzorgers weten echt heel veel over deze bijzondere dieren.

Na dit speciale programma kun je alle andere onderdelen van het park bezoeken. Ga eens langs bij de zeehonden- of zeeleeuwenvoorstelling of leef je lekker uit in het waterpark. Ben je bij aankomst niet begonnen met het kindermenu dan serveren we dit om 16:30 uur.

Inhoud & prijs:

Inhoud:

  • Entree tot het park (v.a. 12:00 uur).
  • Exclusief programma bij het Bluereef Aquarium.
  • Kindermenu bestaande uit: Frietje met mayo, snack, ijsje en onbeperkt limonadesiroop.

Prijs: € 21,50 p.p. (ook voor begeleiding).

Bel voor de beschikbaarheid met 0111 655 663 en vul het formulier in.

voorwaarden:
  • Minimaal 10 deelnemers.
  • Minimum leeftijd 8 jaar.
  • Op alle openingsdagen van het park mogelijk.
  • Reserveren verplicht.
  • Deelname op eigen risico.

Vul het onderstaande contactformulier in om dit kinderfeestje te reserveren. Bij bericht graag aantal personen en aangeven welk kinderfeestje u wilt reserveren.

Kinderfeestje!

Dit contactformulier is gemaakt voor de aanvraag van kinderfeestjes.
  • Voer een nummer in van 1 tot 100.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ook leuk:

Kinderfeestje naar de haaien

Deel Neeltje Jans
met je vrienden!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C