Zwemmen met haaien

Lees voor deelname onze voorwaarden goed door. Mocht bij aankomst blijken dat er niet kan worden voldaan aan de voorwaarden wordt de deelnemer onthouden van deelname en is er geen mogelijkheid tot restitutie.

Heb jij altijd al eens willen zwemmen met haaien? En dacht je, dit kan alleen in verre tropische oorden. Dan hebben we goed nieuws voor je!

Voor iedereen, van jong tot oud is het nu mogelijk om onder professionele begeleiding en in een speciaal hiervoor ontworpen duikkooi tussen de haaien te zwemmen en deze zelfs te voeren.

Inhoud arrangement:

Je krijgt een exclusieve rondleiding achter de schermen van het Bluereef Aquarium Zeeland onder leiding van één van onze deskundige dierverzorgers. Hier krijg je een kijkje in de vis-keuken en uitleg over de verschillende dieren die in onze aquaria leven. Verder vertellen we je over de quarantaine waar nieuwe, gewonde of zieke dieren verblijven.

Aansluitend begint het echte “werk”. Haaien voeren! De dierverzorgers zullen je assisteren met het voeren van deze fascinerende dieren. Je gaat in een wetsuit met duikbril de verschillende soorten haaien voeren door middel van een voertang. Deze wordt voorafgaand aan het arrangement gedesinfecteerd. Voor het welzijn van onze dieren is het ten strengste verboden om met eigen materiaal ons aquarium te betreden.

Prijs: € 60,- p.p. (exclusief verplicht entree ticket tot het park)

Koop hier je tickets!

Kijk hier voor de voorwaarden

Minimale leeftijd is 8 jaar. Kinderen t/m 12 jaar dienen te worden begeleid door een deelnemende volwassene. Een volwassen deelnemer mag maximaal 1 deelnemend kind begeleiden. De deelnemer;

– Voor dit arrangement is de aanschaf van een entree ticket verplicht op de datum van het arrangement;

– Spreekt en verstaat Nederlands of Engels;

– Kan zelfstandig knielen;

– Is in het bezit van een zwemdiploma, kan goed zwemmen;

– Heeft geen hart- of vaatziekten;

– Is niet zwanger;

– Heeft geen verstandelijke of lichamelijke beperking, autisme of aanverwante syndromen, of epilepsie;

– Gebruikt geen medicijnen die de weerstand onderdrukken of een negatieve invloed op de rijvaardigheid hebben;

– Heeft geen besmettelijke huidproblemen en / of uitwendige ontstekingen.

Belangrijk om te weten

De watertemperatuur van het aquarium waarin gezwommen wordt is ongeveer 24 graden. Dit lijkt best lekker warm maar wanneer je hier een tijdje in staat kan je het best koud krijgen. Daarom krijg je van ons een wetsuit te leen. Hiervoor betaal je € 25,- borg. Deze krijg je uiteraard weer terug wanneer het pak wordt ingeleverd. Het pak krijg je uitgereikt bij de informatiebalie van het park. Deze kun je meteen na de entree van het park vinden. Zorg ervoor dat je minimaal 30 minuten voor aanvang aanwezig bent.

Zelf meenemen 

Onder het wetsuit kun je gewoon je normale badkleding dragen. Ook is het handig om waterschoenen of slippers mee te nemen zodat je deze kunt dragen onder je wetsuit. Na het arrangement krijg je de gelegenheid om onder de douche het zoute water af te spoelen. Vergeet je handdoek dus niet.

Waterkwaliteit 

De waterkwaliteit van het aquarium wordt altijd goed in de gaten gehouden door de dierverzorgers. Om er voor te zorgen dat de kwaliteit zo goed mogelijk blijft voor de haaien willen we je vragen om geen cosmetische producten  zoals make-up, bodylotion, haarlak en gel te dragen.

Ook interessant:

Zwemmen met haaien

Deel Neeltje Jans
met je vrienden!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C