Prijzen & Tickets

Reserveer je bezoek!

Deltapark Neeltje Jans is open. Tickets zijn beschikbaar in de webshop. Het park is t/m 31 oktober dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Vanaf 1 november is het park geopend vanaf 11.00 uur . Dierentuinen, pretparken en musea vallen onder doorstroomlocaties en zijn vrijgesteld van de controle op de corona/vaccinatie check.

Het is verplicht een ticket op datum te kopen. Er worden geen tickets aan de kassa van het park verkocht. Om controle te houden over het aantal bezoekers en een veilig bezoek te waarborgen is het alleen mogelijk om kaarten te kopen via onze website. Helaas is het niet mogelijk om een kortingsbon en/of acties te gebruiken m.u.v. actie met Kruidvat en abonnementhouders van diergaarde Blijdorp.

Kijk hier voor veel gestelde vragen over tickets, maatregelen rond het coronavirus en meer handige info over het park. 

Let op: in verband met gepland onderhoud geen rondvaart op 12 en 31 oktober 2021 (geen restitutie mogelijk).

Mocht de betaling met iDEAL niet lukken, probeert u het dan met Creditcard of PayPal.

Tickets op datum

“All in ticket” op datum v.a. 12 jaar / volwassenen / senioren

Reserveer uw bezoek via onze webshop. Het All-In ticket geeft u toegang tot het gehele park. Inclusief bezoek aan de Deltawerken en rondvaart over de Oosterschelde en gratis parkeren.

25,- Online
Bestel

“All in ticket” op datum kind 3 – 11 jaar

Reserveer uw bezoek via onze webshop. Het All-In ticket geeft u toegang tot het gehele park. Inclusief bezoek aan de Deltawerken en de rondvaart over de Oosterschelde. Gratis parkeren.

15,- Online
Bestel

All-in ticket winter ’21/’22 vanaf 12 jr, volwassenen en senioren

Koop hier jouw winterticket, geldig vanaf 1 november 2021. Het All-in ticket geeft toegang tot het gehele park, inclusief het bezoek aan de Deltawerken en gratis parkeren.

20,00 Online
Bestel

All-in ticket winter ’21/’22 kind 3 – 11 jaar

Koop hier jouw winterticket, geldig vanaf 1 november 2021. Het All-In ticket geeft toegang tot het gehele park, inclusief het bezoek aan de Deltawerken en gratis parkeren.

12,50 Online
Bestel

Ontmoet de dieren

Zwemmen met haaien

Staat zwemmen met haaien op je bucket list? Boek dan dit unieke arrangement!
Kom de tropische haaien voeren in het grootse aquarium van Zeeland.

55,- Kassa
55,- Online
Meer info

Dichter bij zeeleeuwen

Zou jij wel eens op de foto willen gaan met een zeeleeuw of wil je gewoon alles weten over deze prachtige dieren: Dan is dit je kans!

Niet beschikbaar

Dichter bij zeehonden

Wil jij op de foto met een zeehond en een kijkje nemen achter de schermen bij het zeehondenverblijf? Pak dan nu je kans en reserveer!

Niet beschikbaar

Deel Neeltje Jans
met je vrienden!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C