Het grootste zeezoogdierenpark van Europa!

Dolfinarium Harderwijk

50% korting bij Dolfinarium Harderwijk

Op zoek naar Dolfinarium korting? Ontvang extra voordelen met je abonnement van Deltapark Neeltje Jans! 

Als abonnementhouder van Deltapark Neeltje Jans ontvang je op vertoon van je pas 50% korting op de normale entreeprijs bij het Dolfinarium.

Ontdek de wondere waterwereld van héél dichtbij!

Bij het Dolfinarium ontdek je de wondere waterwereld van héél dichtbij

Op vakantie om dolfijnen te bewonderen? Daarvoor hoef je niet op reis, want een indrukwekkende ontmoeting met dolfijnen heb je al in het Dolfinarium in Harderwijk! En dolfijnen zijn niet de enige zee(zoog)dieren die je in het Dolfinarium vindt. Ook walrussen, zeeleeuwen, haaien en roggen zijn van de partij. En wat dacht je van de zeehonden en bruinvissen? Zoveel unieke zeezoogdieren bij elkaar, wauw!

Beleef en verdiep je kennis in dolfijnenvoorstelling ‘Oceanica’ en in de nieuwe, educatieve voorstelling met Californische zeeleeuwen in het Zeeleeuwen College.

Duik diep met ons mee naar de zeebodem… Oceanica wacht daar namelijk op jou! Leer meer over dolfijnen en hun soortgenoten in de natuur, én word je bewust van al hun bedreigingen. Samen beschermen we de oceaan. Doe jij met ons mee?

Of neem eens plaats in de collegebanken en leer in een interactieve presentatie met Californische zeeleeuwen meer over de fysieke- en gedragseigenschappen van deze bijzondere diersoort.

Een dag vol plezier

Met familie en vrienden genieten van acht prachtige, educatieve voorstellingen en vier stoere speeltuinen. En bij mooi weer lekker van de waterglijbanen van Waterpret af roetsjen: de spetterende waterattractie waar kleine en grote waterratten zich als een vis in het water voelen. Een dag Dolfinarium is een hele dag lang, vól plezier.

 

Dolfinarium. Ontdek. Beleef. Verdiep!

www.dolfinarium.nl

Terug naar:

Dolfinarium korting

Deel Neeltje Jans
met je vrienden!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C