Dichterbij Zeehonden

Wil jij op de foto met een zeehond en een kijkje nemen achter de schermen bij het zeehondenverblijf? Of laat jij één van de zeehonden een geweldige sprong uitvoeren?  Het kan allemaal wanneer je het arrangement “Dichterbij zeehonden” reserveert!

Reserveren kan telefonisch via: + 31 (0)111 655 663

Inhoud arrangement:

Tijdens het programma “Dichterbij zeehonden” geven de zeehondentrainers uitleg over de leefwijze van de zeehonden en krijg je uitleg over de wijze waarop de dieren worden getraind. Je kunt de dieren van heel dichtbij bekijken en zelfs ook aanraken.

Natuurlijk mag je ook een visje voeren en krijg je een zoute zeehonden zoen.

Ook is onze fotograaf aanwezig die dit speciale moment vastlegt op camera. Een foto van je ontmoeting met één van de zeehonden kun je na afloop afhalen bij onze fotoservice (bij de prijs inbegrepen).

Prijs: € 40,- p.p.

Voorwaarden:

Kinderen vanaf 5 (min. 1.20 meter ) t/m 8 jaar kunnen alleen deelnemen onder begeleiding van een betalende deelnemende volwassene. Ook heb je een zwemdiploma nodig. Het programma is exclusief entree tot het park. Zorg dat je minimaal een half uur voordat het programma begint aanwezig bent. Je kunt je dan melden bij de informatiebalie van het park.

Ook leuk!

Dichterbij zeehonden

Deel Neeltje Jans
met je vrienden!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C