Dichterbij Zeehonden

Helaas is het programma dichterbij zeehonden op dit moment niet mogelijk. Zodra dit weer mogelijk is leest u dit hier op deze pagina.

Wil jij op de foto met een zeehond en een kijkje nemen achter de schermen bij het zeehondenverblijf? Of laat jij één van de zeehonden een prachtige sprong maken? Het kan allemaal wanneer je het arrangement “Dichterbij zeehonden” reserveert!

Reserveren kan telefonisch via: + 31 (0)111 655 663

Inhoud arrangement:

Tijdens het programma “Dichterbij zeehonden” geven de zeehondentrainers uitleg over de leefwijze van de zeehonden en krijg je een kijkje in de keuken en quarantaine van het zeehondenverblijf. Hier zie je bijvoorbeeld hoe de vis wordt klaargemaakt. Misschien mag je zelf ook wel even helpen met het snijden van de vis!

Natuurlijk mag je ook een visje voeren en krijg je een zoute zeehonden zoen.

Ook is onze fotograaf aanwezig die dit speciale moment vastlegt op camera. Een foto van je ontmoeting met één van de zeehonden kun je na afloop afhalen bij onze fotoservice (bij de prijs inbegrepen).

Prijs: € 40,- p.p.

Voorwaarden:

Kinderen vanaf 5 (min. 1.20 meter ) t/m 8 jaar kunnen alleen deelnemen onder begeleiding van een betalende deelnemende volwassene. Ook heb je een zwemdiploma nodig. Het programma is exclusief entree tot het park. Zorg dat je minimaal een half uur voordat het programma begint aanwezig bent. Je kunt je dan melden bij de informatiebalie van het park.

Ook leuk!

Dichterbij zeehonden

Deel Neeltje Jans
met je vrienden!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C