Dichterbij zeehonden

Helaas is het op dit moment niet mogelijk om Dichterbij zeehonden te boeken. Onze excuses voor het ongemak.

Wil jij alles leren over zeehonden en een kijkje nemen achter de schermen bij het zeehondenverblijf? Of laat jij één van de zeehonden een geweldige sprong uitvoeren?  Het kan allemaal wanneer je het educatieve arrangement “Dichterbij zeehonden” reserveert!

Reserveren kan het eenvoudigste per mail via [email protected] of, voor een reservering op korte termijn, telefonisch via: + 31 (0)111 655 663

Inhoud arrangement:

Tijdens het programma “Dichterbij zeehonden” geven de zeehondentrainers uitleg over de leefwijze van de zeehonden en krijg je uitleg over de wijze waarop de dieren worden getraind. Je kunt de dieren van heel dichtbij bekijken en zelfs ook aanraken.

Natuurlijk mag je ook een visje voeren en krijg je een zoute zeehonden zoen.

Je ontmoeting met de zeehond wordt vastgelegd door een fotograaf, de foto kun je na afloop afhalen bij onze fotoservice (bij de prijs inbegrepen).

Prijs: € 40,- p.p.

Voorwaarden:

Kinderen vanaf 5 (min. 1.20 meter ) t/m 8 jaar kunnen alleen deelnemen onder begeleiding van een betalende deelnemende volwassene. Ook heb je een zwemdiploma nodig. Het programma is exclusief entree tot het park. Zorg dat je minimaal een half uur voordat het programma begint aanwezig bent. Je kunt je dan melden bij de informatiebalie van het park.

Ook leuk!

Dichterbij zeehonden

Deel Neeltje Jans
met je vrienden!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C