Adres, route & parkeren

Deltapark Neeltje Jans ligt in het hart van de Oosterscheldekering en is bereikbaar via de N57, zowel vanuit de richting Middelburg als vanuit Rotterdam.

Adres

Deltapark Neeltje Jans
Eiland Neeltje Jans
Faelweg 5
4354 RB Vrouwenpolder

Route

Met de auto

Vanuit de Randstad rijd je via de Rotterdam-Beneluxtunnel of de Brienenoordbrug.
Daarna volg je richting Zierikzee (A15-A29-N59), na Zierikzee richting Burgh-Haamstede.
Vóór Burgh-Haamstede neem je de afslag Westenschouwen/Middelburg (N57). Vanaf hier kun je de borden Neeltje Jans en daarna de borden Deltapark volgen.

Vanuit Brabant en omgeving Antwerpen rij je richting Bergen op Zoom. Op de A58 volg je richting Middelburg/Vlissingen. Bij Goes zie je de borden Neeltje Jans al staan.
Op Neeltje Jans volg je de borden Deltapark.

Parkeren

Deltapark Neeltje Jans beschikt over voldoende parkeerplaatsen. Voor elektrische auto’s zijn er 4 (betaalde) laadpalen beschikbaar aan de zijkant van het hoofdgebouw. Tevens zijn er 6 (gratis) laadpalen voor elektrische fietsen beschikbaar.

Parkeren is gratis. Kom je als groep met een touringcar dan is parkeren ook gratis en krijgt de chauffeur gratis toegang.

Openbaar vervoer

Wil je met het openbaar vervoer naar Deltapark Neeltje Jans komen? Geen probleem. Op 5 minuten loopafstand is een bushalte. Ben je minder mobiel let dan op, het pad richting het park is onverhard en moeilijk begaanbaar met een rolstoel.

Voor het plannen van je reis met het openbaar vervoer kun je hier je route uitstippelen.

Adres, route & parkeren

Deel Neeltje Jans
met je vrienden!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C