„Küsschen für die Seehunde“

Wer möchtet das etwa nicht? Einen dicken, salzigen Seehundkuss an deinem Kinderfest! Dann hast du am kommenden Schultag wirklich etwas zu erzählen.
Dieses großartige Kinderfest „Küsschen für die Seehunde“ ist ausschließlich für deine private Gruppe. Entscheide schnell, denn ausgebucht ist ausgebucht.

programma:

Tussen 12:00 en 13:00 uur ben je van harte welkom bij Deltapark Neeltje Jans. Vanaf af dan kan het feest beginnen! Je kunt ervoor kiezen om eerst lekker te gaan eten maar natuurlijk kun je ook meteen het park in gaan en genieten van alle attracties en shows. Om 16:00 uur wordt je verwacht bij het zeehondenverblijf waar de trainers eerst een korte show geven voor jouw groep en het overige publiek. Daarna neem je samen met de dierverzorger een kijkje achter de schermen en krijg je uitleg over de zeehonden. Vervolgens mag de jarige een visje voeren en aaien, maar ook opdrachten geven aan de zeehonden, zoals springen en zwaaien. En natuurlijk krijgt de jarige een echte verjaardagszoen van één van de zeehonden.

Na dit onderdeel mogen alle andere kinderen een visje gooien en vragen stellen aan de trainers. Na afloop kun je natuurlijk nog lekker verder spelen in het park. Wanneer je bij aankomst niet bent begonnen met het kindermenu dan kan dit ook ter afsluiting aan dit onvergetelijke feest.

Kinderparty Küsschen für die Seehunde

Teilen Sie Neeltje Jans
mit Ihren Freunden!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Jetzt: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C