Beleef de dag van je leven!

Zwemmen met zeeleeuwen

Het programma ‘zwemmen met zeeleeuwen’ is op dit moment niet mogelijk. Zodra dit weer mogelijk is leest u dit hier op deze pagina.

Ben je helemaal gek van zeeleeuwen en zou je ze wel eens van echt heel dichtbij willen zien? Reserveer dan het arrangement zwemmen met zeeleeuwen en beleef de dag van je leven.

Inhoud arrangement:

Onder begeleiding van één van de zeeleeuwenverzorgers ga je de zeeleeuwen van Deltapark ontmoeten. In een wetsuit ga je samen met de verzorger het bassin in en volgt er een interactief programma. Je krijgt eerst een korte uitleg over het gedrag in het wild van de Californische zeeleeuwen. Daarna ga je het water in en mag je deze prachtige zeezoogdieren aanraken en aaien, zodat je een beetje aan elkaar gewend raakt. Vervolgens leert de verzorger hoe je de zeeleeuwen een opdracht kan laten uitvoeren, bijvoorbeeld het laten brullen of het laten zien van de voorvinnen. Deze gedragingen worden ook tijdens de zeeleeuwenvoorstelling getoond

Aan het einde mag je de zeeleeuwen ook nog een visje voeren en krijg je een dikke, zoute zeeleeuwenkus. De fotograaf legt deze unieke beleving vast en de foto mag je achteraf mee naar huis nemen.

Prijs: € 55,- p.p.

Reserveren kan telefonisch via: + 31 (0)111 655 663

Kijk hier voor de voorwaarden

Minimale leeftijd is 8 jaar. Kinderen t/m 12 jaar dienen te worden begeleid door een deelnemende volwassene. Een volwassen deelnemer mag maximaal 2 deelnemende kinderen begeleiden. De deelnemer;

– Spreekt en verstaat Nederlands of Engels;

– Kan zelfstandig knielen;

– Is in het bezit van een zwemdiploma, kan goed zwemmen.

– Heeft geen hart- of vaatziekten;

– Is niet zwanger;

– Heeft geen verstandelijke of lichamelijke beperking, autisme of aanverwante syndromen, of epilepsie;

– Gebruikt geen medicijnen die de weerstand onderdrukken of een negatieve invloed op de rijvaardigheid hebben.

– Heeft geen besmettelijke huidproblemen en / of uitwendige ontstekingen;

Belangrijk om te weten

Vanaf ongeveer half mei kan er gezwommen worden met de zeeleeuwen, dit komt doordat dit in het buitenverblijf van de zeeleeuwen wordt gedaan. De watertemperatuur is vanaf deze periode hoog genoeg. Ondanks dat het water al aardig op temperatuur is krijg je van ons een wetsuit te leen. Hiervoor betaal je € 25,- borg. Deze krijg je uiteraard weer terug wanneer het pak wordt ingeleverd. Het pak krijg je uitgereikt bij de informatiebalie van het park. Deze kun je meteen na de entree van het park vinden. Zorg ervoor dat je minimaal 1 uur voor aanvang aanwezig bent.

Zelf meenemen 

Onder het wetsuit kun je gewoon je normale badkleding dragen. Ook is het handig om waterschoenen of slippers mee te nemen zodat je deze kunt dragen wanneer je het water uit komt. Na het arrangement krijg je de gelegenheid om onder de douche het zoute water af te spoelen. Vergeet je handdoek dus niet.

Waterkwaliteit 

De waterkwaliteit van het zeeleeuwenverblijf wordt altijd goed in de gaten gehouden door de dierverzorgers. Om er voor te zorgen dat de kwaliteit zo goed mogelijk blijft voor de zeeleeuwen willen we je vragen om geen cosmetische producten zoals make-up, bodylotion, zonnebrandcrème, haarlak en gel te dragen.

Ook interessant:

Zwemmen met zeeleeuwen

Deel Neeltje Jans
met je vrienden!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C