Zwemmen met zeeleeuwen

Zwemmen met Zeeleeuwen

Heb jij altijd al eens willen zwemmen met zeeleeuwen? Pak dan nu je kans! Bij Deltapark Neeltje Jans kun je nu wel heel dicht bij deze fantastisch dieren komen.

Onder leiding van één van onze zeeleeuwentrainers ga je de zeeleeuwen van Deltapark ontmoeten. In een wetsuit betreedt  je samen met de trainer het bassin en volgt een onvergetelijk interactief programma met de zeeleeuwen.

Inhoud arrangement:

Kennismaking met de zeeleeuwen en uitleg over het natuurlijk gedrag van Californische zeeleeuwen tevens kun je hier de dieren aanraken (in het water).

Je mag de dieren een gedraging /opdracht laten doen, bijvoorbeeld door een hoepel laten springen of een bal balanceren. Deze opdrachten zijn een onderdeel van de zeeleeuwenshow. De trainer legt uit hoe je een zeeleeuw zo’n opdracht leert.

Tijdens het arrangement is onze fotograaf aanwezig die dit speciale moment vastlegt op camera. Een foto van je ontmoeting met de zeeleeuw kun je na afloop afhalen bij onze fotoservice (bij de prijs inbegrepen).

En natuurlijk mag je de dieren een visje voeren en krijg je als beloning een dikke zoute kus!

Kosten:

Volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar: € 55,- p.p.

Voorwaarden:

Kinderen van 8 t/m 10 jaar onder begeleiding van een betalende deelnemende volwassene. Vanaf minimaal 1.20 meter en zwemdiploma verplicht.

Het programma is exclusief entree tot het park.

Bel voor meer informatie en reserveringen met 0111 655 663