Shows

Zeeleeuwen

Bij Deltapark Neeltje Jans wonen vier jonge Californische zeeleeuwen, genaamd Jack, Levi, Clint en Oscar. Deze jonge mannetjes zeeleeuwen hebben samen met hun verzorgers hard getraind om een spetterende show neer te zetten.

Natuurlijk zijn ook de spetterende shows van onze zeehonden elke dag te bezoeken.

Dichter bij Zeeleeuwen
Heb je er altijd al van gedroomd om op de foto te gaan met een zeeleeuw of wil je gewoon alles weten over deze prachtige dieren: Dan is dit je kans!
Tijdens het programma “Dichter bij zeeleeuwen” kom je alles te weten over de leefwijze van zeeleeuwen, mag je een visje voeren en leggen de dierverzorgers uit hoe een training nu eigenlijk in z’n werk gaat.

Voor meer informatie en reserveringen bel je met 0111-655663.

Zeehonden

Zeehonden zijn meesters in het spelen met water. In de eerste helft van de twintigste eeuw leefden er nog volop zeehonden in de Delta. Jacht, watervervuiling en de drukke Deltawerken verjaagden vrijwel alle exemplaren. Nu er niet meer gewerkt wordt in het Deltagebied en de aandacht voor het milieu steeds belangrijker wordt, neemt hun aantal weer toe. Bij Deltapark Neeltje Jans leven 4 “gewone” zeehonden. Bezoek ze tijdens een van de leerzame en spetterende shows