Vergader / congreslocatie

Bent u opzoek naar de beste zakelijke locatie in Zeeland?

Deltapark Neeltje Jans biedt voor al uw zakelijke events een passende accommodatie. Of het nu gaat om een sales meeting, productpresentatie, bedrijfsfeest, (meerdaagse) congres, beurs of training. Voor elk scenario bieden wij een inspirerende omgeving waarbij de combinatie van inspanning en ontspanning de unieke kracht is.

Alle zakelijke arrangementen worden voor u op maat gemaakt.Wij bieden u verschillende ruimtes elk met eigen karakter, grootte en vormgeving, zodat een passende ruimte gekozen kan worden bij de aard van uw evenement en uw persoonlijke wensen. Alle bijeenkomsten kunnen worden uitgebreid met bijvoorbeeld een rondleiding naar de stormvloedkering met deskundige gids, natuurwandeling, pijlerklimmen of een rondvaart door nationaal park Oosterschelde. Graag helpen wij u verder met de invulling van uw programma. Gewenst nemen wij de gehele organisatie voor u uit handen.

De Zeeuwse gastvrijheid, de internationale uitstraling, de uitstekende (parkeer) faciliteiten dragen zeker bij aan het succes van uw evenement. Gelegen op slechts een uur van de Randstad, Breda en Antwerpen.

offerte aanvragen

Theaterzalen

Voor uw symposium, kick-off meeting of training bieden we u drie zalen. Allen ingericht in een moderne, strakke stijl en daardoor bijzonder geschikt voor allerlei zakelijke bijeenkomsten. De stoelen zijn opgesteld in theatervorm voor respectievelijk 220, 134 en 92 personen. De ruimtes zijn standaard uitgerust met een beamer, dvd-speler, stereogeluidsinstallatie met vaste microfoon en een groot filmscherm. Overige audiovisuele middelen en wensen ten aanzien van de zaaluitrusting alsmede technische ondersteuning kunnen vanzelfsprekend worden verzorgd.

fotos-pagina-zaal-3-900-x-600fotos-pagina-zaal-1-900-x-600fotos-pagina-zaal3-900-x-600

 

Brasserie Nautilus

Deltapark Neeltje Jans beschikt over een prachtige brasserie met meer dan 250 zitplaatsen. Een stijlvol zakendiner, ongedwongen lunchen, een personeelsfeest of gezellig borrelen met collega’s?  Wij bieden een uitstekende culinaire verzorging op maat!

Fotos-pagina-zakelijk-staand-Brasserie-1-600-x-900fotos-pagina-zakelijk--brasserie-2-900-x-600fotos-pagina-zakelijk-brasserie-3-900-x-600

 

Deltazicht

Deltazicht is een plateau in Delta Plaza en biedt u een onbetaalbaar uitzicht over de Oosterschelde en de Stormvloedkering. Vergaderen is nog nooit zo inspirerend geweest!

Deze locatie kan worden ingericht met een flip-over en geluidsapparatuur. Natuurlijk kunt u deze ruimte ook gebruiken om even lekker te ontspannen na een intensieve vergadering, seminar of training. Maar ook voor een heerlijk diner of een spetterend feest zit u hier goed.

Deltazicht kan 160 zitplaatsen bevatten en is in alle mogelijke opstellingen in te richten. Deltazicht en Brasserie Nautilus zijn ook te combineren, zodat er plaats is voor meer dan 600 gasten.

fotos-pagina-zakelijk-Deltazicht-1-900-x-600fotos-pagina-zakelijk-Deltazicht-2-900-x-600Fotos-pagina-zakelijk-Deltazicht-3-staand-600-x-900

 

Bluereef

Het Bluereef gebouw biedt niet alleen plaats aan het grootste tropische zeeaquarium van Zeeland maar herbergt ook een vergaderruimte en een theaterzaal met uitzicht op tropische haaien. De vergaderzaal is een multifunctionele ruimte en geschikt voor 25-40 personen en kan in diverse opstellingen worden ingericht. Audiovisuele middelen en wensen ten aanzien van de zaaluitrusting alsmede technische ondersteuning kunnen vanzelfsprekend worden verzorgd. De “haaienzaal” biedt u verschillende mogelijkheden zoals: (product)presentaties, lezingen of een kick off van een bijvoorbeeld een congres. In deze zaal kunnen +/- 250 personen plaatsnemen. Deze zaal is uitgerust met 2 beamers, dvd-speler, stereogeluidsinstallatie met vaste microfoon en twee grote filmschermen.

Tip! Maak ook gebruik van de mogelijkheid om een kijkje achter de schermen van het Blureef Aquarium te krijgen tijdens een rondleiding.

fotos-pagina-zakelijk-Bluereef-1-900-x-600fotos-pagina-zakelijk-Blureef-2-900-x-600fotos-pagina-zakelijk-Bluereef-3-900-x-600

offerte aanvragen