Schoolreisjes

Het leukste schoolreisje van Zeeland vanaf € 9,- p.p.

Op zoek naar de leukste schoolreis in Zeeland? Kom dan naar Deltapark Neeltje Jans, een hele dag genieten van zeedieren, spetterende attracties en alles leren over de Deltawerken en de watersnoodramp van 1953! Deltapark Neeltje Jans is gelegen op dè toplocatie van Zeeland namelijk midden in de zee, omgeven door de prachtige Zeeuwse natuur. Deltapark Neeltje Jans is de uitstap voor zowel basisonderwijs, middelbaar  onderwijs als voor hoger onderwijs. Voor elke leerniveau heeft Deltapark een ruim programma te bieden. Van een zeeleeuwenshow tot een presentatie over de aanleg van de stormvloedkering. Oog in oog met tropische haaien of bruinvissen spotten tijdens de rondvaart over de Oosterschelde. Deltapark is de meest leuke en leerzame uitstap voor uw groep.

Deltapark Neeltje Jans is goed te bereiken vanuit de aangrenzende provincies Brabant en Zuid-Holland.

Combineer leuk & leerzaam in één dag!

Reserveer nu

Entree onderwijsPrijs aan de kassa en bij reserveringenOnline prijs 
05-11-18 t/m 29-03-18€ 10,- p.p.€ 9,- p.p. NU KOPEN

Rondleiding door het binnenste van de stormvloedkering € 100,- (speciaal onderwijs tarief).  Maximaal 50 personen per gids.

De toegang tot de stormvloedkering is gelimiteerd en kan alleen bezocht worden binnen een vastgesteld tijdsbestek en onder begeleiding van een gids. Het aanpassen van een eenmaal gereserveerde rondleiding kan gevolgen hebben voor de dagindeling van het arrangement.

De rondvaart over de Oosterschelde is voor scholen gratis.

schoolreis-1schoolreis-3schoolreis-4

schoolreis-6schoolreis-2schoolreis-5

Arrangement “Heerlijk Deltapark” € 18,50 p.p.

 • Entree tot het park
 • Rondleiding door de stormvloedkering
 • Rondvaart nationaal park Oosterschelde
 • Frietje met mayo
 • Kroket of frikadel
 • ijsje (raket) of stuk fruit
 • Beker limonade (0,2 ltr.)
 • Terugkomkaartje

Dit arrangement is alleen mogelijk voor basis en voortgezet onderwijs.
Reserveer nu

Scholierenlunch Olaf  € 5,- p.p.

 • Frietje met mayonaise of ketchup
 • Beker limonade (0.2 ltr)
 • ijsje (raket). U kunt i.p.v. een ijsje ook kiezen voor een stuk fruit.

Scholierenlunch Bobbie € 7,50 p.p.

 • Frietje met mayonaise
 • kroket of een frikadel,
 • Beker limonade (0.2 ltr)
 • ijsje (raket) of een stuk fruit.

Bij het arrangement ‘Heerlijk Deltapark’ is deze lunch al inbegrepen.

Wilt u een meer uitgebreide lunch? Geen probleem ,wij hebben een ruim assortiment.

Vraag ons naar de mogelijkheden en we sturen u meer informatie.

Combineer het bezoek aan Deltapark Neeltje Jans met…

Tropisch Zwemparadijs v.a € 3,00 p.p.

Van water krijg je nooit genoeg. Combineer een hele dag plezier bij Deltapark Neeltje Jans met een bezoek aan een tropisch zwemparadijs. Afhankelijk van uw route en/of voorkeur kunt u kiezen tussen Roompot Recreatie in Kamperland (€ 3,- p.p. en 12 km. ten zuiden van Deltapark Neeltje Jans). Of Centerparcs Port Zélande in Ouddorp (€ 11,50 p.p. en 25 km. ten noorden van Deltapark Neeltje Jans via N57).

Schoolreis-zwembad1Schoolreis-Yersekeschoolreis-zwembad2

Bezoek mosselfabriek in Yerseke € 6,50 p.p.

Uitsluitend voor Schoolgroepen en op dezelfde dag als het bezoek aan Deltapark Neeltje Jans(vooraf reserveren!) Na het bezoek aan Deltapark Neeltje Jans wordt een bezoek gebracht aan de mosselfabriek in Yerseke. Leer alles over de Zeeuwse mossel en zie met eigen ogen hoe het verwerkingsproces in de mosselfabriek verloopt(in de maanden april t/m juni worden de haven en de oesterputten bezocht). De rondleiding en film nemen ca. 1,5 uur in beslag. Dit arrangement wordt ondersteund met lesmateriaal door Deltapark Neeltje jans. Het arrangement kan ook gestart worden in Yerseke.

Reserveren

Wij adviseren u tijdig te reserveren. Reserveren kan op werkdagen via telefoon: 0111-655663 of per e-mail via het reserveringsformulier. Uw reservering wordt door ons schriftelijk bevestigd. U ondertekent een kopie van de bevestiging en stuurt deze aan ons retour ter bevestiging van uw komst.

Prijzen

Een voorwaarde voor de scherpe prijsstelling is een minimale gezelschapsgrootte van 20 personen. Voor kleinere groepen kunnen wij uiteraard wel een arrangementsvoorstel op maat maken. Informeer naar de mogelijkheden. Op werkdagen via telefoon: 0111-655663 of per e-mail via [email protected].

Entree en maaltijd voor de chauffeur zijn gratis.

Betaling geschiedt contant aan de kassa van Deltapark Neeltje Jans. Uitsluitend na voorgaand overleg sturen wij u een factuur. Op al onze diensten en leveringen zijn van toepassing; Uniforme Voorwaarden Horeca en algemene voorwaarden WLNJ.