Openingstijden en tarieven 2018/2019

Openingstijden vanaf 5 november tot 30 maart 2019. Vanaf 30 maart is het park weer dagelijks geopend.

Wilt u als groep buiten de openingsdagen een bezoek brengen? Neemt u dan contact op met de afdeling sales via 0111 655 663 of mail naar [email protected]

Entreeprijzen vanaf 5 november 2018 t/m 29 maart 2019. onder voorbehoud van wijzigingen.
Prijzen aan de kassaOnline prijzeneShop
Neeltje Jans - 12-64 Jaar€ 18,- p.p.€ 14,- p.p.NU KOPEN
Neeltje Jans - Kinderen vanaf 4 jaar t/m 11 jaar € 16,- p.p.€ 12,- p.p.NU KOPEN
Neeltje Jans - 65+ € 18,- p.p.€ 14,- p.p.NU KOPEN
Neeltje Jans - 2-3 jarige € 7,- p.p.€ 7,- p.p.NU KOPEN
Onderwijs v.a. 20 personen.10,- p.p.€ 9,- p.p.NU KOPEN

Geen printer? Wij kunnen de barcode op tickets ook scannen vanaf uw tablet of smartphone.

Prijzen extra programma's tot 30 maart 2019
Activiteit.Prijs p.p.Voorwaarden.
Rondvaart Oosterschelde€ 4,- p.p. Verkoop tickets alleen aan de kassa
Bezoek binnenste stormvloedkering met gids (uitsluitend individueel bezoek)*€ 3,50 p.p. Reserveren, beschikbaarheid en verkoop alleen via de kassa van het park
Rondleiding achter schermen Bluereef Aquarium€ 3,50 p.p.Reserveren, beschikbaarheid en verkoop alleen via de kassa van het park

Een bezoek aan het binnenste van de stormvloedkering is beperkt mogelijk en alleen toegankelijk onder begeleiding van een gids.

*Voor groepen die een rondleiding door de het binnenste van de stormvloedkering willen adviseren wij telefonisch contact op te nemen via 0111 655 663 of hier het formulier in te vullen.

Groepen vanaf 20 personen ontvangen een korting van 10% op de entreeprijs.

Op vertoon van uw museum jaarkaart ontvangt u 15% korting  aan de kassa van het park (geldig op de reguliere tarieven).

Kassa
De kassa is tot één uur voor sluitingstijd van het park geopend. Wij accepteren, naast contant geld, ook uw PIN-pas, VISA-card of Mastercard.

Parkeren
Het parkeren van uw auto kost € 7,50 Voor autobussen is parkeren gratis.

Gehandicapten
Deltapark Neeltje Jans is goed rolstoeltoegankelijk. Er zijn echter enkele attracties die u niet kunt bezoeken met uw rolstoel. U kunt slechts deels de Stormvloedkering bezoeken. De waterglijbaan, waterspeelplaats en expo “Walviswereld” zijn niet rolstoeltoegankelijk. U ontvangt een korting van € 2,- p.p.(inclusief de begeleiding).

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan. Er is geen kennel aanwezig.

Op al onze diensten en leveringen zijn van toepassing:

Met één van de onderstaande jaarkaarten kunt u een jaar lang onbeperkt naar Deltapark Neeltje Jans. Kom de hele dag genieten van spetterende attracties en zeedieren of kom gewoon een paar uurtjes afkoelen in de waterspeelplaats, waterglijbaan of maak een rondvaart over de Oosterschelde. Tevens ontvangt u bij iedere jaarkaart vele extra’s. kijk hier voor meer informatie over de deze extra’s.

Abonnement € 60,- (1 persoon)

  • Met dit abonnement heeft u een jaar lang onbeperkt toegang tot het park voor 1 persoon, deze pas is persoonsgebonden. Print hier het aanvraag formulier!

Vriendenpas € 141,-(1 + 1 gratis)

  • Met de vriendenpas heeft u samen met een introducé (vrij op naam) recht op een jaar lang onbeperkt toegang tot het park. U kunt meenemen wie u wilt: of het nu een buitenlandse vriend, uw (klein)kind of gewoon uw partner is. De pas staat op uw naam en u kunt dus ieder keer iemand anders meenemen als u wilt. Print hier het aanvraag formulier!

Gezinspas € 210,- (2 volwassen+ 2 kinderen tot 12 jr.)

  • Met de gezinskaart heeft u jaar lang plezier voor het hele gezin. U heeft onbeperkte entree tot ons park. U ontvangt één pas voor vier personen. De pas is persoonsgebonden. Ook grootouders kunnen gebruik maken van de gezinspas. Print hier het aanvraag formulier!