Kerst programma

Vier 2e kerst met de hele familie bij Deltapark Neeltje Jans met brunch en zeeleeuwen Aquashow.

UITVERKOCHT

De zeeleeuwen brengen u samen met de trainers een gloednieuwe Aqua kerstshow. Kom met de hele familie en geniet van spetterende zeeleeuwensprongen en het prachtig verhaal van de ijskoningin.

Combineer de show met toegang tot het indoor aquarium en de Delta experience! Maak er een gezellig dagje uit van met de hele familie en combineer uw bezoek met toegang tot de rondvaartboot en bezoek aan de kering onder leiding van een gids.

Tussen 12.00-14.00 staat er een heerlijke brunch gereed voor jong en oud.

Nog meer winters plezier tijdens de meet & greet met Olaf de zeehond en de kerstman in het restaurant. Buiten kunnen de kinderen en ouders zelf marshmallows maken in de vuurkorven of kastanjes poffen. Tijdens het buffet is er live-muziek van de Musicdream kerstband.

Inhoud kerstarrangement:

  • uitgebreide kerstbrunch
  • entree tot het park
  • rondleiding door de stormvloedkering
  • rondvaart over de Oosterschelde

Kijk hier naar de inhoud van de kerstbrunch.

Heeft u al een arrangement gekocht maar nog niet gereserveerd, reserveer dan nu nog uw plaatsen. Dit kan telefonisch via 0111 655 663 of per mail naar [email protected]. Wilt u a.u.b bij het reserveren het reserveringsnummer van uw aankoop vermelden. Deze staat op de bevestigingsmail die u heeft ontvangen na de betaling.

U bent van harte welkom vanaf 10.00 tot 17.00 uur.