Ook een onvergetelijke dag?

Deltapark Neeltje Jans zorgt er voor!

Groepsarrangementen

UPDATE: Onderstaande groepsarrangementen zijn weer mogelijk onder bepaalde voorwaarden en worden op aanvraag beoordeeld op de mogelijkheden binnen onze 1,5 meter werkwijze. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via [email protected] of bel 0111 655 655.

Ben je voor een vereniging, club of voor een familiedag opzoek naar een inspirerende en afwisselende uitstap? Boek dan één van onze groepsarrangementen! Wij bieden uiteenlopende mogelijkheden. Of het nu gaat om een kort bezoek of een compleet verzorgde dag, we helpen je graag om er een onvergetelijke dag van te maken.

Ervaar de Deltawerken

Inhoud:

Heb je als groep maar kort de tijd? Dan is dit arrangement de oplossing.

Onze begeleider verzorgt een introductie over de Stormvloedkering en laat je een boeiende film over de bouw van de Deltawerken zien. Daarna kun je alles met eigen ogen bekijken tijdens een exclusieve rondleiding door het binnenste van de Stormvloedkering. Je ontvangt de kleurenbrochure ‘De Deltawerken’ als naslagwerk en aandenken aan dit bijzondere bezoek aan Neeltje Jans. En dit alles in krap 2 uur! Je kunt eventueel de introductie vervangen voor een bezoek aan de Delta Experience.

Prijs: v.a. 15 personen € 26,50- p.p. (t/m 1 november 2021 en onder voorbehoud van wijzigingen). Bij een groepsgrootte van 25 personen of meer is een tweede gids nodig. De kosten voor een extra gids zijn € 100,-

Toegang tot de stormvloedkering is beperkt. Wijzigingen in een reeds gereserveerde rondleiding kunnen gevolgen hebben voor de indeling van dit arrangement.

Beleef Neeltje Jans

Inhoud:

Op zoek naar een leuke, compleet verzorgde dag Deltapark Neeltje Jans? Met dit arrangement ontbreekt het je aan niets.

Na ontvangst met koffie en een lekkere punt appeltaart, zie je de film over de bouw van de Stormvloedkering en maak je kennis met de gids. Tijdens de rondleiding door het binnenste van de stormvloedkering kun je alles met eigen ogen bekijken en geeft de gids uitleg over dit achtste wereldwonder. Rond de middag serveren wij de lunch Deltapark. Na de maaltijd kun je alle overige attracties en bezienswaardigheden op eigen gelegenheid bezoeken. Dit arrangement is inclusief de rondvaart met de Ms Christiaan B door het Nationaal Park Oosterschelde.

Prijs: v.a. 15 personen € 41,15 p.p. (t/m 1 november 2021 en onder voorbehoud van wijzigingen). Bij een groepsgrootte van 25 personen of meer is een tweede gids nodig. De kosten voor een extra gids zijn € 100,-

Toegang tot de stormvloedkering is beperkt. Wijzigingen in een reeds gereserveerde rondleiding kunnen gevolgen hebben voor de indeling van dit arrangement.

 

Ontdek Neeltje Jans

Inhoud:

Een heerlijk verzorgde dag Deltapark Neeltje Jans. Wanneer je in Zeeland bent mag een kopje koffie met een Zeeuwse bolus natuurlijk niet ontbreken. En na de koffie kun je op je gemak alle bezienswaardigheden, voorstellingen en attracties op eigen gelegenheid bezoeken. We kunnen wanneer je dat wilt een programma voor maken zodat je niets hoeft te missen. Rond het middaguur serveren wij een uitgebreide lunch (Deltapark lunch). Na de maaltijd kun je het programma vervolgen en eventueel nog een rondvaart maken door Nationaal Park Oosterschelde.

Er zijn bij dit arrangement verschillende uitbreidingsmogelijkheden zoals een bezoek aan het binnenste van de stormvloedkering met gids à € 5,00 p.p. of een kopje soep bij de lunch á €3,50 p.p.

Prijs: v.a. 20 personen € 34,15 p.p. (t/m 1 november 2021 en onder voorbehoud van wijzigingen).

Natuurlijk Neeltje Jans

Inhoud:

In dit arrangement kom je alles te weten over de natuur bij Deltapark Neeltje Jans. Een gezellige dag met de Zeeuwse zon, zee, lucht, de prachtige kustnatuur en de Delta als decor. En sta je oog in oog met tropische haaien tijden de rondleiding in het Bluereef Aquarium.

Je wordt ontvangen met een kopje koffie en een echte Zeeuwse bolus. We laten je boeiende films en de tentoonstellingen over de Deltawerken zien. En je maakt kennis met de zeehonden en zeeleeuwen van Deltapark en ontmoet andere zoutwaterdieren in de bassins en aquaria van het Bluereef Aquarium en bezoek ook de expo ‘WalvisWereld’. Voordat we rond het middaguur de lunch Deltapark serveren krijg je eerst een exclusieve rondleiding achter de schermen van het Bluereef Aquarium. Samen met één van de dierverzorgers ga je langs de verschillende onderdelen van het aquariumgebouw en neem je een kijkje in de vis-keuken, maar ook de kraamkamer en de quarantaine mogen daarbij natuurlijk niet ontbreken. Ga je ook nog mee op de rondvaartboot door het Nationaal Park Oosterschelde? In plaats van de rondleiding achter de schermen kan je als groep ook kiezen voor de rondleiding door het natuurgebied Neeltje Jans met een van onze deskundige natuurgidsen.

Er zijn bij dit arrangement verschillende uitbreidingsmogelijkheden zoals een bezoek aan het binnenste van de stormvloedkering à € 5,00 p.p. onder leiding van een gids.

Prijs: v.a. 15 personen € 38,95 p.p. (t/m 1 november 2021 en onder voorbehoud van wijzigingen).

Ontdek en proef het zwarte goud uit Zeeland

Inhoud:

Een complete dag uit in combinatie met een bezoek aan de mossel- en oestercultuur in Yerseke met een wandeling naar de haven en de oesterputten.

Je wordt ontvangen bij Deltapark met een kopje koffie en een heerlijke Zeeuwse bolus. Vervolgens kun je de exposities en de Delta Experience op eigen gelegenheid bezoeken. Daarna kun je alles met je eigen ogen bekijken tijdens een exclusieve rondleiding door het binnenste van de Stormvloedkering onder leiding van een deskundige gids. Rond het middaguur serveren we gekookte Zeeuwse mosselen met frietjes en salade. Hierbij serveren wij een passend glas wijn of bier. Na de maaltijd kun je het programma vervolgen en eventueel nog een rondvaart maken door Nationaal Park Oosterschelde. Aansluitend vertrek je naar Yerseke waar je door een gids wordt ontvangen voor een bezoek aan het hart van de oester- en mosselcultuur. Hier eindigt tevens het programma.

Prijs: v.a. 20 personen € 55,75 p.p. (t/m 1 november 2021  en onder voorbehoud van wijzigingen). Bij een groepsgrootte van 25 personen of meer is een tweede gids nodig. De kosten voor een extra gids zijn € 100,-

Rondom de watersnoodramp

Inhoud:

Een complete dag uit en meer leren over de watersnoodramp van 1953 en de bouw van de Oosterscheldekering.

Bij dit arrangement word je ontvangen met een kopje koffie en een verrukkelijke Zeeuwse bolus. We laten je de film “Ramp 1953” zien en je bezoekt de immense digitale panorama in de Delta Experience en ervaart hoe de rampnacht geweest zou kunnen zijn. Aansluitend maak je kennis met de gids, hij/zij verzorgt een korte intro over de Watersnoodramp en neemt je vervolgens mee voor een exclusieve rondleiding door het binnenste van de Stormvloedkering. Rond het middaguur serveren wij in het restaurant Deltaplaza een uitgebreid Zeeuws 3-gangen menu met een glas wijn of bier. (vanaf 35 personen kun je de dag ook afsluiten met dit menu). Inclusief de kleurenbrochure Delta Experience.

Na de maaltijd kun je eventueel het programma vervolgen en een rondvaart maken door Nationaal Park Oosterschelde.

Prijs: v.a. 20 personen € 55,75 p.p. (t/m 1 november 2021 en onder voorbehoud van wijzigingen). Bij een groepsgrootte van 25 personen of meer is een tweede gids nodig. De kosten voor een extra gids zijn € 100,-

Zeesafari Nationaal Park Oosterschelde

Inhoud:

Een complete dag uit en meer leren over het Nationaal Park Oosterschelde en haar (onderwater) bewoners.

Je wordt ontvangen aan boord van de ‘Ms Christian B’ met een heerlijk kopje koffie en een verse Zeeuwse stroopwafel, waar je tevens de gids en de kapitein ontmoet. Afhankelijk van het getij, scheep je in voor een twee-uur durende cruise door het grootste Nationaal Park van Nederland: de Oosterschelde. De gids vertelt meer over de (w)onderwaterwereld en uiteraard over het belang van de aanleg van de open Oosterscheldekering voor de visserij. Aan boord zijn verrekijkers en literatuur aanwezig die je kunt gebruiken gedurende de cruise. Natuurlijk ontvang je ook informatie over het Nationaal Park Oosterschelde om mee naar huis te nemen als een mooi aandenken. Rond het middaguur serveren we de lunch ‘Deltapark’ met (vegetarische) kroket in het restaurant. Na de heerlijke lunch ben je vrij om alle overige bezienswaardigheden op het park te bezoeken.

Prijs: v.a. 50 personen €47,50 p.p. (t/m 1 november 2021 en onder voorbehoud van wijzigingen).

Dit arrangement kent beperkte afvaartstijden, informeer je naar de mogelijkheden.

Reserveren

Wij adviseren je tijdig te reserveren. Reserveren kan per e-mail: [email protected] of via het reserveringsformulier. De reservering wordt door ons schriftelijk bevestigd. Je ondertekent een kopie van de bevestiging en stuurt deze aan ons retour ter bevestiging van je komst.

Toegang tot de stormvloedkering is beperkt. Wijzigingen in een reeds gereserveerde rondleidingen of bezoek op eigen gelegenheid kunnen gevolgen hebben voor de dagindeling. 

Prijzen

  • Een voorwaarde voor de scherpe prijsstelling is een minimale gezelschapsgrootte van 20 personen. Voor kleinere groepen kunnen wij uiteraard wel een arrangementsvoorstel op maat maken. Informeer naar de mogelijkheden. Op werkdagen via telefoon: 0111-655655 of per e-mail via [email protected]
  • Entree en maaltijd voor de chauffeur zijn gratis.

Ook interessant:

Groepsarrangementen

Deel Neeltje Jans
met je vrienden!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C