Ook een onvergetelijke dag?

Deltapark Neeltje Jans zorgt er voor!

Groepsarrangementen

 

UPDATE: Onderstaande groepsarrangementen zijn weer mogelijk onder bepaalde voorwaarden en worden op aanvraag beoordeeld op de mogelijkheden binnen onze 1,5 meter werkwijze. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via [email protected] of bel 0111 655 655.

Ben je voor een vereniging, club of voor een familiedag opzoek naar een inspirerende en afwisselende uitstap? Boek dan één van onze groepsarrangementen! Wij bieden uiteenlopende mogelijkheden. Of het nu gaat om een kort bezoek of een compleet verzorgde dag, we helpen je graag om er een onvergetelijke dag van te maken.

Ervaar de Deltawerken

Inhoud:

Heb je als groep maar kort de tijd? Dan is dit arrangement de oplossing.

Onze begeleider verzorgt een introductie over de Stormvloedkering en laat je een boeiende film over de bouw van de Deltawerken zien. Daarna kun je alles met eigen ogen bekijken tijdens een exclusieve rondleiding door het binnenste van de Stormvloedkering. Je ontvangt de kleurenbrochure ‘De Deltawerken’ als naslagwerk en aandenken aan dit bijzondere bezoek aan Neeltje Jans. En dit alles in krap 2 uur! Je kunt eventueel de introductie vervangen voor een bezoek aan de Delta Experience.

Prijs: v.a. 15 personen € 26,50- p.p. (t/m 1 november 2021 en onder voorbehoud van wijzigingen). Bij een groepsgrootte van 25 personen of meer is een tweede gids nodig. De kosten voor een extra gids zijn € 100,-

Toegang tot de stormvloedkering is beperkt. Wijzigingen in een reeds gereserveerde rondleiding kunnen gevolgen hebben voor de indeling van dit arrangement.

Beleef Neeltje Jans

Inhoud:

Op zoek naar een leuke, compleet verzorgde dag Deltapark Neeltje Jans? Met dit arrangement ontbreekt het je aan niets.

Na ontvangst met koffie en een punt appeltaart, zie je de film over de bouw van de Stormvloedkering en maak je kennis met de gids. Tijdens de  rondleiding door het binnenste van de stormvloedkering  kun je alles met eigen ogen bekijken en geeft de gids uitleg over dit achtste wereldwonder. Rond de middag serveren wij de lunch Deltapark. Na de maaltijd kun je alle overige attracties en bezienswaardigheden op eigen gelegenheid bezoeken. Dit arrangement is inclusief de rondvaart met de Ms Christiaan B door het Nationaal Park de Oosterschelde.

Prijs: v.a. 20 personen € 41,15 p.p. (t/m 1 november 2021).

Bij een groepsgrootte van 25 personen of meer is een tweede gids nodig. De kosten voor een extra gids zijn € 100,-

Toegang tot de stormvloedkering is beperkt. Wijzigingen in een reeds gereserveerde rondleiding kunnen gevolgen hebben voor de indeling van dit arrangement.

 

Ontdek Neeltje Jans

Inhoud:

Een heerlijk verzorgde dag Deltapark Neeltje Jans. Wanneer je in Zeeland bent mag een kopje koffie met een Zeeuwse bolus natuurlijk niet ontbreken. En na de koffie kun je op je gemak alle bezienswaardigheden, shows en attracties op eigen gelegenheid bezoeken. We kunnen wanneer je dat wilt een programma voor maken zodat je niets hoeft te missen. Rond het middaguur serveren wij een uitgebreide lunch (Deltapark lunch). Na de maaltijd kun je het programma vervolgen en eventueel nog een rondvaart maken door Nationaal park de Oosterschelde.

Er zijn bij dit arrangement verschillende uitbreidingsmogelijkheden zoals een bezoek aan het binnenste van de stormvloedkering met gids à € 5,00 p.p. of de rondvaart door het Nationaal Park de Oosterschelde.

Prijs: v.a. 15 personen € 34,15 p.p. (t/m 1 november 2021).

Natuurlijk Neeltje Jans

Inhoud:

In dit arrangement kom je alles te weten over de natuur bij Deltapark Neeltje Jans. En sta je oog in oog met tropische haaien tijden de rondleiding in het Bluereef aquarium.

Je wordt ontvangen met een kopje koffie en een echte Zeeuwse bolus. We laten je boeiende films en de tentoonstellingen over de Deltawerken en de ramp van 1953 zien. En je maakt kennis met de zeehonden en zeeleeuwen van Deltapark en ontmoet andere zoutwaterdieren in de bassins en aquaria van het Bluereef Aquarium. Voordat we rond het middaguur de lunch Deltapark serveren krijg je eerst een exclusieve rondleiding achter de schermen van het Bluereef Aquarium. Samen met één van de dierverzorgers ga je langs de verschillende onderdelen van het aquariumgebouw en neem je een kijkje in de vis-keuken, maar ook de kraamkamer en de quarantaine mogen daarbij natuurlijk niet ontbreken. In plaats van de rondleiding achter de schermen kan je als groep ook kiezen voor de rondleiding door het natuurgebied Neeltje Jans met een van onze deskundige natuurgidsen.

Er zijn bij dit arrangement verschillende uitbreidingsmogelijkheden zoals een bezoek aan het binnenste van de stormvloedkering à € 5,00 p.p. onder leiding van een gids. Ga je ook nog mee met de rondvaart door het Nationaal Park de Oosterschelde?

Prijs: v.a. 15 personen € 38,95 p.p. (t/m 1 november 2021).

Ontdek en proef het zwarte goud uit Zeeland

Inhoud:

Een complete dag uit in combinatie met een bezoek aan de mossel-en oestercultuur in Yerseke met een wandeling naar de haven en de oesterputten.

Je wordt ontvangen bij Deltapark met een kopje koffie en een heerlijke Zeeuwse bolus. Vervolgens kun je de exposities en de Delta Experience op eigen gelegenheid bezoeken. Daarna kun je alles met uw eigen ogen bekijken tijdens een exclusieve rondleiding door het binnenste van de Stormvloedkering onder leiding van een deskundige gids. Rond het middaguur serveren we gekookte Zeeuwse mosselen met frietjes en salade. Hierbij serveren wij een passend glas wijn of bier. Na de maaltijd kun je het programma vervolgen en eventueel nog een rondvaart maken door Natuurpark de Oosterschelde. Aansluitend vertrek je naar Yerseke waar je door een de gids wordt ontvangen voor een bezoek aan het hart van de oester-en mosselcultuur. Hier eindigt tevens het programma.

Prijs: v.a. 20 personen € 54,75 p.p. (t/m 1 november 2021).

Rondom de watersnoodramp

Inhoud:

Een complete dag uit en meer leren over de watersnoodramp van 1953 en de bouw van de Oosterscheldkering.

Bij dit arrangement word je ontvangen met een kopje koffie en een verrukkelijke Zeeuwse bolus. We laten je de film “Ramp 1953” zien en je bezoekt de immense digitale panorama in de Delta Experience en ervaart hoe de rampnacht geweest zou kunnen zijn. Aansluitend maak je kennis met de gids, hij/zij verzorgt een korte intro over de Watersnoodramp en neemt je vervolgens mee voor een exclusieve rondleiding door het binnenste van de Stormvloedkering. Rond het middaguur serveren wij in het restaurant Deltaplaza een uitgebreid Zeeuws 3-gangen menu met een glas wijn of bier. (vanaf 30 personen kun je de dag ook afsluiten met dit menu). Inclusief de kleurenbrochure Delta Experience.

Na de maaltijd kun je eventueel het programma vervolgen en een rondvaart maken door Natuurpark de Oosterschelde.

Prijs: v.a. 20 personen € 55,75 p.p. (t/m 1 november 2021).

Ook interessant:

Deel Neeltje Jans
met je vrienden!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C