Groepen

Groepsarrangementen 2018

Ervaar de Deltawerken (minimaal 20 personen)

€ 24,50 p.p. (t/m 4 november 2018). Prijs v.a. 15 personen € 27,50

Reserveer nu

U heeft als groep maar kort de tijd? Dan is dit arrangement de oplossing.
Onze begeleider verzorgt een introductie over de Stormvloedkering en toont u een boeiende film over de bouw. Daarna kunt u alles met uw eigen ogen bekijken tijdens een rondleiding door het binnenste van de Stormvloedkering. U ontvangt de kleurenbrochure ‘De Deltawerken’ als naslagwerk en aandenken aan dit bijzondere bezoek aan Neeltje Jans. En dit alles in krap 2 uur!

Beleef Neeltje Jans (minimaal 20 personen)

€ 39,50 p.p. (t/m 4 november 2018)

Reserveer nu

Een leuke, verzorgde dag Deltapark Neeltje Jans. Na ontvangst met koffie en een punt appeltaart, verzorgt één van onze begeleiders een film over de bouw van de Stormvloedkering. Daarna kunt u alles met uw eigen ogen bekijken tijdens een rondleiding door het binnenste van de Stormvloedkering. Rond de middag serveren wij een lunch Deltapark. Na de maaltijd bezoekt u op eigen gelegenheid alle overige attracties. Inclusief rondvaart Oosterschelde, plattegrond en parkboekje.

Ontdek Neeltje Jans (minimaal 20 personen)

€ 30,50 p.p. (t/m 4 november 2018)

Reserveer nu

Een compleet verzorgde dag Deltapark Neeltje Jans. U wordt ontvangen met een heerlijk kopje koffie en een Zeeuwse bolus. Vervolgens kunt u alle attracties op eigen gelegenheid bezoeken. Graag willen wij u hierbij adviseren om een programma te maken dat aansluit op uw wensen. Rond het middaguur serveren wij onze Deltapark lunch. Na de maaltijd kunt u uw programma vervolgen en eventueel nog een rondvaart maken door Natuurpark Oosterschelde. Inclusief plattegrond.

Er zijn bij dit arrangement verschillende uitbreidingsmogelijkheden zoals een rondleiding door het binnenste van de stormvloedkering à € 3,50 p.p. een rondvaart door nationaal Park de Oosterschelde à € 3,50 p.p. of een kopje soep bij de lunch à € 3,50 p.p.

Natuurlijk Neeltje Jans (minimaal 15 personen)

€ 36,50 p.p. (t/m 4 november 2018)

Reserveer nu

Een gezellige dag Neeltje Jans met de Zeeuwse zon, zee, lucht, de prachtige kustnatuur en de Delta als decor. U wordt ontvangen met een kopje koffie en een echte Zeeuwse bolus. U ziet boeiende films en tentoonstellingen over de Deltawerken en bezoekt de Stormvloedkering. U maakt kennis met echte zeehonden, zeeleeuwen  en andere zoutwaterdieren in de bassins en aquaria en bezoekt de expo ‘WalvisWereld’. Rond het middaguur serveren wij de lunch Deltapark met een kroket. Voorafgaand of na de lunch krijgt u een exclusieve rondleiding achter de schermen van het Blue Reef  Aquarium door een van de dierverzorg(st)ers. Gaat u mee met de rondvaart door het Nationaal Park de Oosterschelde à € 3,50 p.p.? (inclusief parkboekje en plattegrond)

Rondom de watersnoodramp (min. 20 personen)

€ 49,50 p.p. (t/m 4 november 2018)

Reserveer nu

Een complete dag uit en meer leren over de watersnoodramp en de bouw van de stormvloedkering.

U wordt ontvangen bij Deltapark met een kopje koffie en een Zeeuwse bolus. Vervolgens ziet u de film Ramp 1953 en bezoekt de Delta Experience. U maakt kennis met uw gids, hij/ zij verzorgt een korte intro over de Watersnoodramp en neemt u vervolgens mee voor een rondleiding door het binnenste van de Stormvloedkering. Rond het middaguur serveren wij in het restaurant een uitgebreid Zeeuws 3-gangen menu met een glas wijn of bier. (vanaf 35 personen kunt u de dag ook afsluiten met dit menu). Inclusief de kleurenbrochure Delta Experience.

Na de maaltijd kunt u uw programma vervolgen en eventueel nog een rondvaart maken door Natuurpark de Oosterschelde à € 3,50 p.p.).

Ontdek en proef het zwarte goud uit Zeeland (min. 20 personen)

€ 50,- p.p. (t/m 4 november 2018)

Reserveer nu

Een complete dag uit in combinatie met een bezoek aan de mossel-en oestercultuur in Yerseke met een wandeling naar de haven en de oesterputten.

U wordt ontvangen bij Deltapark met een kopje koffie en een Zeeuwse bolus. Vervolgens kunt u alle exposities en de Delta Experience op eigen gelegenheid bezoeken. Daarna kunt u alles met uw eigen ogen bekijken tijdens de rondleiding door het binnenste van de Stormvloedkering onder leiding van een deskundige gids. Rond het middaguur serveren wij u gekookte Zeeuwse mosselen met frietjes en salade. Hierbij serveren wij u een passend glas wijn of bier.

Na de maaltijd kunt u uw programma vervolgen en eventueel nog een rondvaart maken door Natuurpark de Oosterschelde à € 3,50 p.p. Vervolgens vertrekt u naar Yerseke waar u door een deskundige gids wordt ontvangen voor een bezoek aan het hart van de oester-en mosselcultuur. Hier eindigt tevens uw programma. (plattegrond).

Klik hier voor catering mogelijkheden

Voor alle groepsreserveringen geldt: Reserveren

Voor alle arrangementen geldt min. 20 deelnemers m.u.v. het arrangement Ervaar de Deltawerken en Natuurlijk Neeltje Jans, hiervoor is een min. aantal van 15 deelnemers vereist.

Wij adviseren u tijdig te reserveren. Reserveren kan op werkdagen via telefoon: 0111-655663 of per e-mail via het reserveringsformulier. Uw reservering wordt door ons schriftelijk bevestigd. U ondertekent een kopie van de bevestiging en stuurt deze aan ons retour ter bevestiging van uw komst.
 

Prijzen

Een voorwaarde voor de scherpe prijsstelling is een minimale gezelschapsgrootte van 20 personen. Voor kleinere groepen kunnen wij uiteraard wel een arrangementsvoorstel op maat maken. Informeer naar de mogelijkheden. Op werkdagen via telefoon: 0111-655663 of per e-mail via [email protected]. Entree en maaltijd voor de chauffeur zijn gratis.

Betalingen

Betaling geschiedt contant aan de kassa van Deltapark Neeltje Jans. Uitsluitend na voorgaand overleg sturen wij u een factuur. Op al onze diensten en leveringen zijn van toepassing; Uniforme Voorwaarden Horeca, algemene voorwaarden DNJ en Reserveringsvoorwaarden DNJ.

Events

Vergaderen met uitzicht op de Stormvloedkering. Relatiebeheer aan de Zeeuwse kust. Feesten op een toplocatie omgeven door strand en zee. Zaken doen combineren met ontspanning en natuur.

Voor al uw zakelijke bijeenkomsten heeft Deltapark Neeltje Jans een passende accommodatie met een exclusieve sfeer. Of het nu gaat om presentaties, seminars, vergaderingen, trainingen of bedrijfsfeesten; Deltapark Neeltje Jans biedt voor elke gelegenheid een inspirerend scenario, waarbij de combinatie van zakelijkheid en ontspanning de unieke kracht is.

Ook op feestelijke gebied biedt Deltapark Neeltje Jans volop mogelijkheden. Een stijlvol diner, een onvergetelijke bruiloft, een knallend themafeest, een diner dansant of een gezellige borrel; Deltapark is dé plek bij uitstek voor al uw feestelijke bijeenkomsten.

Alle zakelijke en feestelijke events worden speciaal voor u op maat gemaakt. Uw wensen zijn voor ons een uitdaging. Wij denken creatief met u mee en doen er alles aan om uw event zo succesvol mogelijk te maken.

Contactgegevens

Deltapark Events
Postbus 100
4328 ZJ Burgh-Haamstede

telefoon 0111-655655
e-mail [email protected]