Actie zwemmen met zeeleeuwen

Zwemmen met zeeleeuwen bij Neeltje jans ook als je geen BOER bent en niet op ZOEK bent naar een VROUW

Ook zo genoten van Boer Zoekt Vrouw? Boer Wim had zijn dagdate op ons park. Samen met zijn boerinnen dook hij het water in, voerden een visje aan de zeeleeuwen en maakten een rondvaart over de Oosterschelde.

En speciaal voor de Boer Zoekt Vrouw fans hebben we nu een exclusief BZV-arrangement. Jij kunt net als boer Wim ook een date hebben met de zeeleeuwen! Boek dit BVZ-arrangement nu met korting! Van 55 euro voor 40 euro. Dit arrangement is te reserveren tot eind van dit jaar en geldig tot 1 oktober 2019.

Ook leuk om dit arrangement cadeau te doen tijdens de feestdagen! Bel 0111 655 663 en reserveer of vraag je cadeaubon aan o.v.v. actie Boer zoekt vrouw. De cadeaubon is een jaar geldig.

De aflevering van BZV gemist of nog een keer kijken: klik hier.

Zwemmen met Zeeleeuwen

Heb jij altijd al eens willen zwemmen met zeeleeuwen? Pak dan nu je kans! Bij Deltapark Neeltje Jans kun je nu wel heel dicht bij deze fantastisch dieren komen.

Onder leiding van één van onze zeeleeuwentrainers ga je de zeeleeuwen van Deltapark ontmoeten. In een wetsuit betreedt  je samen met de trainer het bassin en volgt een onvergetelijk interactief programma met de zeeleeuwen.

Inhoud arrangement:

Kennismaking met de zeeleeuwen en uitleg over het natuurlijk gedrag van Californische zeeleeuwen tevens kun je hier de dieren aanraken (in het water).

Je mag de dieren een gedraging /opdracht laten doen, bijvoorbeeld door een hoepel laten springen of een bal balanceren. Deze opdrachten zijn een onderdeel van de zeeleeuwenshow. De trainer legt uit hoe je een zeeleeuw zo’n opdracht leert.

Tijdens het arrangement is onze fotograaf aanwezig die dit speciale moment vastlegt op camera. Een foto van je ontmoeting met de zeeleeuw kun je na afloop afhalen bij onze fotoservice (bij de prijs inbegrepen).

En natuurlijk mag je de dieren een visje voeren en krijg je als beloning een dikke zoute kus!